lauantai 27. maaliskuuta 2010

Loman ensimmäinen aamu

Kissa ei ymmärrä, että on loma. Se tuijottaa herkeämättä kelloa-o_o- pökkää sen lopulta pettyneenä kumoon.
Hei haloo, napuja, ruokaa, mä näännyn tässä!! Siispä nousemme ja suoritamme aamurutiinit = kompuroimme alakertaan, kompastumme kissaan x3, käymme vessassa, rapsutamme kissaa, annamme ruokaa, päästämme hänet ulkoiluhäkkeilemään x4, otamme tyroksiinin, keitämme puuroa, juomme kahvia. Tuisku-kissa laskee ruokintapaikan linnut ja heiluttelee niille viiksiään ja häntäänsä. Lopulta istumme sohvalla, kiireettömyys kiertyy kainalooni, toisessa kehrää kissa. Katselemme miten valo hiipii metsänrajasta pihamaalle, kipristelen tyytyväisenä varpaitani villasukissa. Poimin käsiini sekalaisten sepustusteni paperikasan, "ai tuommone ajatus, joo...hymmm".
Kieputtelen sanoja, välillä olen riemastunut keksinnöstäni, välillä ei riimit laisinkaan rimmaa. Yhtäkaikki nautin suunnattomasti Tuisku-kissan kanssa viettämästäni "runoiluhetkestä". Se katsoo minua viirusilmillään hyväksyvästi, hymyileekin..taisi tietää, ettei ole parempaa tapaa aloittaa lomaa. Kiitos aamuhetkestä karvapallo, nyt voidaankin ottaa tirsat.

3 kommenttia:

  1. Voi Tuiskupuisku! ihana röllykkäinen, kainaloinen kaveri. Hyvää loman alkua pikkuunen sisku.

    VastaaPoista
  2. Kiireetön aamu, niin ihanaa ja karvaisen kaverin kanssa.

    VastaaPoista
  3. Kumpa ei vaan tulisi tekemisähky, joka lopulta kangistaa niin ettei saa tehtyä yhtään mitään, siinä sitte vaan sätkyy ja pyörii. Ei ei, aijon nauttia jokahetkestä, sukeltelen Timteli-värkki laatikkoon ja muutoinkin levittelen kaikki aarteeni ympärilumperoisii.

    VastaaPoista