torstai 2. joulukuuta 2010

Joulukuu-Talvikuu

Pidän kovasti Joulusta, en varmaankaan koskaan kasva niin vanhaksi/isoksi, ettei sen taika tenhoaisi. Joulu on minulle sadun ja ihmeiden aikaa. Pimeän ja kylmän keskellä se luo valoaan, läikähtää lämpönä sydämmessä, saa tähdet syttymään silmiin ja taivaalle.


Pian omenat, kaneli, hyasintit ja tähtianikset tuoksuvat, kiire livahtaa piiloon ja sen tilalle tulee tunnelmallinen kiireettömyys. Yritän nauttia Jouluvalmisteluista sopivina annoksina hermoilematta ja hosumatta. En tahdo juhlan katoavan turhaan tohinaan.


Taustalla rustaamani koristus, edessä varsinainen kaunotar ja kaikkeen innolla osallistuva Tuisku.

Iloa loppuviikkoonne.

7 kommenttia:

 1. Ihana on tuo kaunis Tuisku kissa, nöpönenä.
  Kauniin kranssin olet tehnyt, nyt jo on minunkin viikon loppuna se tehtävä ,kuten aina, jouluvalmisteluihin on myös alettava, ettei tule se kiirus :)

  Iloista leppoisaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Söpö Tuisku-kissa nauttii myös joulun odotuksesta, raukea katse hänellä.
  Ihanan jouluinen kranssi sinulla, kranssitalkoot on meilläkin äitini kanssa pikapuoliin. Teemme kuusenhavuista ovikranssin, pitäisi vielä hakea naavaa ja puolukanvarpuja metsästä.
  Rauhallista viikonvaihdetta sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Nykyisin minäkin pidän joulusta, vaikka ikävä aina onkin rakkaita kotimaassa, kun täällä talvisäilytyksessä vietämme joulua. Nykyisin on kuitenkin paremmin aikaa nauttia kaikesta pienestäkin jouluun liittyvästä, kynttilöistä joululiinoista koristelemisesta yms..Piparit kuitenkin täytyisi paistaa itse, täällä kun niitä ei liiemmälti kaupasta löydy, ellei sitten Lidlistä sattuisi löytymään. Ikeasta ei viitsisi lähteä hakemaan, siellä niitä kuulemma olisi.
  Voi kun Tuisku on tyyriinä siinä kranssin kanssa, söpönä kuten aina. Mukavaa joulun alus aikaa sinulle ja perheellesi toivottelee.."iso"sisko.

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista ja mukavaa joulun odotus aikaa sinulle sisko. Ylemmän kuvan pussukkamummeli tutun näköinen:) Mitäs namuskaa se on hakenut aitasta, vai onko kenties viemässä sinne jotain? Voi Tuisku ja sen paksut pokset, ihana lökkerö peppu:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja voimistavaa joulun odotusta sinulle ja koko perheelle. Ihanan kranssin olet taas väsäillyt ja tuo paras koriste Tuisku - tuiskahdus siihen on tupsahtanut viellä pisteeksi i:n päälle. Terkkuja ja haleja toivoo: komas "iso"-sisko :)

  VastaaPoista
 6. Seijastiina, Manteli, SeijaMarjatta, Valokki ja Kaarnikka kiitos kannustavista kommenteistanne. Tuisku on ihanuus, kaveruus, pörheys ja purina.

  VastaaPoista