sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevättäää.

Sain jonkin puuhapistoksen :) ja kaivelin innoissani keräyslehtilootaa, josta löysinkin paljon sarjakuva-aukeamia ja muita värikkäitä sivuja. Ähelsin sitten lattialla  taitellen niistä esikasvatuspussukoita. Loikin sitten hakemaan vanhasta leikkimökistä (nykyään se toimii puutarhatarvike vajana) tohkeissani multaa, löin pääni matalaan ovenkarmiin ja pelästytin pienen hiiren. Kun tähdet lakkasi lentelemästä ja hiiri jaloissani piipertämästä jatkoin takaisin projektini ääreen.


Kauhoin pussukat pullolleen multaa, naureskellen osuvia sarjiksia, joita en taitellessa ollut kerinnyt lukeakkaan.
En yhtään tiedä toimiiko nuo pussukat ja menikö siemeniä liikaa vai vähän, olen hieman vihreä vihreäpeukalo kuitenkin. Virallinen valvoja Tuisku oli tyytyväinen eikä moittinut touhuamistani yhtään. Innostuin vielä ompelemaan valmiiksi paidankin jonka olin aloittanut jo ties koska... Mukava aurinkoinen päivä! Nyt odottelen sitten silmät putkella koska jos ollenkaan alkaa pussukoissa jotain näkymään O_O


Jep, tai ainakin sarven kupoliin.
- Valoru-

5 kommenttia:

 1. Valokin kiteiden voimapommi oli näköjään tehokasta laatua. Keväiset terveiset myös täältä etelästä. Meillä tomaatti kukki jo, välillä se meinasi jo kuolla, vaan virkistyi sentään. Kirkkaan auringon paisteen avustamana lähetän lisää voimaa jaksaa tämän kevään kynnyksen yli.

  VastaaPoista
 2. Seijamarjatta, sanos muuta melko tälli oli. Kokeilen jälleen noita yrttejä ja ehkä teen myöhemmin ulos pienen kasvimaankin. Se vaatii kyllä kovasti kuokkimista, kääntämistä ja vääntämistä. Mahtaakohan mun paukut riittää. Kiitos lisävoimista, tulevat tarpeeseen, etten vain jää tähän keväänkynnykselle sytkymään ja pykimään.

  VastaaPoista
 3. No niiiiin! siitä se lähtee. Pitäisiköhän minunkin laittaa jotain multaan. Olo on hiemn kohentunut :) vaikka jokin varpaita ja sormia järsii ja tämä vähän kärsii, mutta vähemmän. Kiva kun olet piristynyt, aurinko saa ihmeitä aikaan ja pian on lomanenkin tulossa, kyllä se taas tästä. Kivoja nuo istutusnyytit, tuommoisia voisin laittaa kans, ei niihin sen kummempia purnukoita tarviikkaan luulen, sitten vain ruukkuihin tai penkkiin.

  VastaaPoista
 4. Kevätenergiaa olet imenyt ihanasta auringosta, nämä siemenpussukat ovat kerrassaan ihastuttavia. Saisinpa minäkin energiapistoksen ja jaksaisin vähän huoltaa viherkasvejani.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Valokki,Hyvä jos järsii vähemmän, soisinpa ettei järsis ollenkaan. Luulen että nuo pussukat voi tuuppasta suoraan multiin joko penkkiin tai isompaan ruukkuun.

  Manteli, jossain (pirkka, yhteishyvä,,joku,,,) oli ohje vesssapaperirullalla muokattavasta sanomalehti-istutusruukusta, mutta tein nuo samaan tapaan kuin tehdään biojätepussukoitakin, tein vain pienempiä. Olen kovasti yrittänyt hörppiä auringonvaloa, että piristyisin, viskon täällä piristyspipanoita sinnesuuntaan!!

  VastaaPoista