lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tuokio taikaa

Istu, hengitä, älä tee mitään. Anna kesän valahtaa sisimpääsi vihreänä, tuoksuvana ja täynnä taikaa.
Tunne miten hyvin kaikki on, tuulen henkäys kasvoillasi, linnun laulu, itikoiden surina ja pörinä.


Anna periksi, älä pingota, anna kiireen huuhtoutua raikkaan kesäsateen mukana maahan. Miten kaunis on hetki, vain olla ja kuulla oman sydämmensä sykkeen sekoittuvan kaikkeen ympärilläsi.


Näin on hyvin - vedä keuhkosi täyteen ilmaa ja päästä se ulos mukanaan ääni jonka juuri nyt tunnet halua päästää.  --    


Älä ihmettele jos mielesi tekee nauraa, se on taikaa --- tuokion.

Valoru

5 kommenttia:

  1. Taikaa.. ihanaa, näitä hetkiä kaipaa. Niin kauniit kuvat, kiva tuo kaappi ja kukka ruukkuineen. Osaat niin kauniisti laitella asetelmia, eilaisista jutuista. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja ihanan levollinen postaus.

    Juuri tuota yritän usein tavoitella kesäisellä ulkoilulla. Mutta mieli, tuo loputtoman malttamaton, se koko ajan koittaa karata pois. Miksi ihmeessä se tahtoo pois ihanasta hetkestä?!

    VastaaPoista
  3. Valokki,kaapista tuli ihan ok kun sutaisin siihen ronskisti valkoista maalia ja tökkäsin nuo hyllynkannattimet tuohon eteen. Asetelmien teko on hauskaa !!

    Kiki, kiitos. Nämä hetket ovat minullakin sellaisia nopeita tuokioita. Mutta jo pienikin ote levollisen hetken helmasta tuo onnellisen tunteen ja voimaa jaksaa. Joskus kun on oikein riehunut esim. pihalla lapion tai haravan kanssa ja on kropastaan väsynyt eikä jaksa eväänsä heilauttaa, voi tulla sellainen kirkas ymmärryksen hetki.

    VastaaPoista
  4. Usein tulee kiirehdittyä jo seuraavaan hetkeen eikä huomaa nykyisen kauneutta, yritän muistaa neuvosi ja antaa itselleni päivitäinen lepohetki, hiljentyä kuuntelemaan luontoa.
    Ihana ja levollinen asetelma, kaappisi on todella kaunis.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Manteli, itselle tulee välillä sellainen tunne, että tekisi mieli kiljaista kaikkea elämän pakkopullaa, markkinamelua, menemistä ja tulemista olemaan hiljaa. Että edes hetken silloin tällöin ymmärtäisi omia pohjavirtojaan, kuulisi ja tuntisi elävänsä, eikä vain suorittavansa. Kaappi on vanha ja ränsistynyt, siksi silmäni siihen iskikin. Kiva jos sinunkin silmäsi saivat iloa kuvista.

    VastaaPoista