sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Loman odotusta..

Niin paljon mielenkiintoisia asioita, niin vähän aikaa. Odotan lomaa, odotan, odotan,,,väsyttää ja tuntuu kuin kaikki vilahtaisi ohi pikana, koko kesä :(


Ähelsin vanhoista tiilistä kukille istutusaltaan, nyt se haukottelee tuolla pihalla ja odottelee josko sitä multaa joskus tulisi. Noh, kaikki aikanaan ja asia kerrallaan. Olen oikeasti malttamaton hemuli, olen huomannut sen nyt todella selvästi. Puutarhan hoito taitaa olla varsinaista reality terapiaa, siinä on turha hosua, valmista ei tule koskaan. Opi nyt pahvi nauttimaan matkasta...ja opi fyysisen jaksamisesi rajat.( pahus kun olis enemmän papua habassa...mutinaa..läähätystä.) Vai onko päässäni liikaa voisi, täytyisi, oisi, pitäisi juttuja?


Löysin "Tuubista" ihania  labyrintti videoita, hetipä alkoi taas pää mallaamaan niitä omaan pihaan,,oi joi.
http://www.youtube.com/watch?v=Dik8SWKlGrA&feature=related
Tai tämmöinenkin voisi tuntua varpaissa kivalle tepastella..
http://www.youtube.com/watch?v=in0PfWFO7Uo&feature=related
Viehättävä ajatus astella hiljakseen tuollaisella, tai jos on "ähky" voisi siinä vauhdillakin viuhtoa.


Tässä enkelin suukkoja matkallenne, niitä aina tarvitaan olipa väsymys, ähky ja puhku, tai ei.     --   Valoru   --

3 kommenttia:

 1. Niin tuntuu minustakin, kesä on ehdottomasti liian lyhyt, niin paljon kaikkea kaunista ja mielenkiintoista ja aikaa vain muutama tunti työpäivän jälkeen.
  Ihanat kesäkuvat olet kuitenkin ehtinyt, enkelinsuukkokuva on suloinen, kiitos.

  VastaaPoista
 2. Aika juoksee, vaikka olenkin ollut kotona koko kesän. Aikani juoksee silti, ohitseni. Sapettaa kun en voi käyttää aikaa niinkuin terveenä voisin. Pian lomasi alkaa, pinnistä vähän viellä. Lähettää täältä voimaa, semmoista superia :) Kasvihuoneessa näyttää sato kypsyvän. Ihana enkelinsuukko kuva :)

  VastaaPoista
 3. Manteli ja Valokki kiitos kommenteista. Lomani on tänä vuonna kovin myöhään ja toisinaan tuntuu ettei millään enää jaksaisi tätä...Yritän ottaa edes joitain kuvia, jotta pääsisin kesään mukaan hippusen verran.

  VastaaPoista