torstai 29. joulukuuta 2011

Uusivuosi - taikavuosi 2012

Joulu hyvin vietetty, jotenkin erilailla kuin ennen. Hain rauhallista otetta ja hiljaisia hetkiä. Hymyn suupieliin sai pienet asiat. Auringon valo, joka tirkisti verhojen välistä ja hiipi pöytäliinaa pitkin kädelleni. Mumman pikku " hernuliinin" iloiset nappisilmät. Jutustelut ja laatikoiden mutustelut.


Iloa tuotti myös ison kotikuusen selviäminen myrskytuulista. Kun tuuli välillä tyyntyi, kävin halaamassa sitä ja kerroin, että se on rakas. Vein linnuille ja oraville extra-annoksen pähkinöitä, oli niillä varmasti niin rankkoja hetkiä ollut. Sähkökatkojen aikana oli pimeää, oi miten pimeää. Kynttilät valaisivat ja toivat lämpöä huoneisiin. Hiljaisuus oli ensin outoa, kun mikään ei surissut tai hyrissyt, mutta pian se oli ihanaa. Heräsin huomaamaan kuinka paljon kotonamme on "ääntä" koko ajan.


Nyt valmistaudun uuteen vuoteen. Ihanaan, ihan uuteen puhtaaseen ja aloittamattomaan sivuun. Haluan kirjoittaa siihen paljon hyviä hetkiä, ongelmien ja haasteiden selättämisiä. Uusien asioiden iloisia alkamisia ja rohkeita retkiä. Jos nenäni joskus maahan tuiskahtaakin, toivon keräileväni itseni ylös jälleen uudella tarmolla.

Onnellisia ajan portin läpikäymisiä kaikille
- Valoru-7 kommenttia:

 1. Samaa sinulle rakas pikkuisin sisko. Semmoinen samanlainen rakkaus, halitus, valotus, onnitstumis pallonmössykkä kun Valokillekkin, lähtee myös sinulle Kaarnikka siskolta.

  VastaaPoista
 2. Ihana, kaunis, lämminhenkinen on postauksesi, taas kerran.
  Lapsenomaisen riemukasta, luovan innostavaa Uutta Vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania nämä sun kuvat.
  Kaikin puolin hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin ja perheelle myös, ihan kaikille, sille pikku herneellekin.

  VastaaPoista
 4. Toivon vuoden 2012 tuovan paljon lisää ihania rauhallisia hetkiä!

  VastaaPoista
 5. Toivon sinulle, meille, rakkaillesi, kaikille, lempeitä ajan porteista astumisia. Hyviä, ihania asioita tapahtuvaksi.

  VastaaPoista
 6. Kaarnikka, Kiki, Seijamarjatta, Tulentekijä Tuikku, Valokin värsyjä, kiitos kaikille. Uusi vuosi tulee hetki kerrallaan, tehdään niistä lempeitä ja onnellisia hetkiä meille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan hyvää uutta vuotta Sinulle Valorun vähän myöhästyneesti ja sopivasti voimia meille kaikille selviytyäksemme niistä haasteista joita meille eteemme annetaan..

   Poista