maanantai 30. tammikuuta 2012

Kevään, kynttilöiden,valon ja soihtujen juhlaa!


Kevät saapuu, valon haltiatar heilauttaa taika sauvaansa. Kylmää ja pakkasta rittää vielä, mutta ilmassa on jo enemmän keveyttä ja lintujen laulua.

 Sen voimalla askartelin aarrekartan itselleni. Käytin valmiita aforismi kuvia lehdistä. Ne kertovat mielestäni selkeästi asioista ja arvoista, joita haluan helliä ja kasvattaa, oppien itse siinä samalla. En miettinyt suuresti luotin vain siihen mikä näytti ja tuntui oikealle.


Näistä kollaaseista siis vain ensimmäinen on omista kuvistani. Loput neljä ovat  kuvista jotka on leikelty lehdistä.

Iloa päiviinne! Valoa päiviinne!   -Valoru-

2 kommenttia:

  1. Vähän upea tuo ensimmäinen kuva! Tee siitä itsellesi bannerikuva. Mahtavaa, että sait aarrekarttasi valmiiksi. Omani odottaa vielä lopullista muotoaan. Iloa ja valoa sinulle myös ja halit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on hauskaa leikkiä ja luoda. Olin melko solmussa noiden harsojen kanssa. Mutta sieluni silmin näin, miten haltiatar usva ja lumi puvussaan, herättää kevään valo keijut. Eipä siinä ollut muutamalla kompuroinnilla mitään väliä :) Tuo karttani on enemmänkin sellainen perustat-kartta. Nyt yritän syvemmin miettiä miten voin toteuttaa näitä elementtejä elemässäni, miten haluan niitä ilmentää. Tuo pupu on jotenkin niinkuin minä, pikkuisen ruosteessa, pikkuisen arka ja pelokas. Seuraavassa kartassa taidan laittaa sen loikkimaan iloisesti voikukka pellolla.

      Poista