perjantai 25. toukokuuta 2012

Mitäkö olen puuhastellut ?!

Olen puuhastellut kaikkea mitä rakastan, aina kun on pieni hetki aikaa. Oi, miten hyvä olo siitä tuleekaan.
Välillä ollaan "Hernuliinin" kanssa möngitty lattialla. "Hernuliini" kehittyy,,mummasta ei oikeen aina tiedä, ähinä on molemmissa tapauksissa kova.


Siskojen kanssa vietettiin taasen antoisaa aikaa, kuvaten ja kuunnellen luontoa. Askarreltiin unisieppareita ja  väkerrettiin koruja.  Välillä käytiin ihailemassa sammal metsää. 


Kasvihuoneessa ja kasvimaalla on hyöritty , pian saa kiikuttaa loputkin taimet ulkosalle. Ovat ne niin söpöisiä pieniä  alkuja, toivottavasti kasvavat oikein komeiksi ja makoisiksi.


Tänään helle ihan näivetti tuonne kasvimaan laitaan. Pakenin sisälle ja kaivoin pakastimesta jäätelöä, aah kun teki hyvää. Taasen jaksoi hääriä hetkisen. Kesä on tuota pikaa kauneimmillaan, kaikki suorastaan poksahtaa rehottamaan ja kukkimaan, miten ihanaa aikaa nyt elämmekään!


Tulppaani keiju hehkuttaa auringon värein kaikille kaunista alku kesää. Hän tupsahti sutista canvas-pohjalle akryylein.

- Valoru-


3 kommenttia:

 1. Ihanat kollaasit eri tapahtumista ja mika taulu jälleen niin ihana ja värikylläinen. Yes älä anna sutin tipahtaa kädestäsi.

  VastaaPoista
 2. Voi että tuommoinen pikkuinen saa aina tämmöisen vanhan täti-ihmisen pehmenemään...:)
  Ihania, kauniita luontokuvia ja tuo tulppaanikeiju: kuinka värikäs, elinvoimainen ja viehkeän hurmaava!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kollaasit ja hernuliini on kasvanut hurjasti. Tämä kevät ja alkukesä on kiiruista aikaa puutarhassa, mutta niin palkitsevaa =).

  VastaaPoista