perjantai 28. syyskuuta 2012

Maalaus - Tuulen tarinoita

Syksy alkaa olla parhaimmillaan. Porkkanat , tomaatit ja kurkut on keräilty talteen. Perunat möllöttelevät tyytyväisinä kellarissa. Olen tietyllä tapaa syysihminen, rakastan täyteläisiä värejä ja luonto on nyt niitä pullollaan. Syksyllä, voin aistia ajan ja energian muutoksen. Voin tuntea hiljaisuuden, melankolisen, mutta lohdullisen hengen sateen ropinassa. Näen luopumisen läksyn ja kauneuden putoilevissa lehdissä. Elämä on luopumista, monenlaista, monen tasoista. Luopuminen antaa tilaa uusille asioille elämässäni.







Tuuli kirjoittaa,
syystaivaalle taikoo.

Talventulo tarinoita.

Maahan maalaa,
kirjavin lehdin kirjoo
satujen tilkkutäkin.




                           Värikkäitä syyspäiviä   -Valoru-

6 kommenttia:

  1. Ollapa kielitaituri, niin sanoisin sen niin hienoin ilmaisuin, kuin postauksesi ansaitsee, mutta nyt osaan vain sanoa:

    Upeita mietteitä
    mahtavia valokuvia
    inspiroiva runo
    ja uskomattoman voimantäyteinen,
    ihanan värimaailman omaava,
    luomisvoimaa tursuava maalaus!
    Ah ja oi, lähes mykkänä ihailusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiki ystävällisistä sanoistasi. Mulla taitaa olla semmoinen luova draivi päällänsä, pakko takoa kun rauta on kuumaa :)

      Poista
  2. Tästä maalauksestasi pidän erityisesti, se on okeastaan voimataulu... noin sitä pitää yrittää puskea eteenpäin, näissä elämäntuulissakin. Tukka harvenee ja naama harmaantuu... vai kuinkaspäin se nyt menikään... Ihana taulu.. vois olla vaikka mun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niinhän se onkin nykyään sun :) Lennähti paketissa portaillesi. Ei mulla oo pitkät piuhat, eihän? Vastasin jo vuoden päästä. :(

      Poista
  3. Eksyin sivuillesi toisen blogin kautta, mutta olen aivan ihastuksissani. Pidän tästä taulusta, pidän kaikista maalauksista, myös ajatuksistasi. Tunnen syvää iloa, että sinunlaisia ihmisiä on olemassa, ja kuten voit arvata olen samanhenkinen ja kaivannut juuri tälläistä, Kiitos bogistasi. t. Sinipiika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinipiika. On erittäin mukavaa kuulla samanhenkisistä ihmisistä. Hieno juttu, jos löysit täältä jotain ilostuttavaa :)

      Poista