maanantai 1. lokakuuta 2012

Red tent - herääminen - täysikuu

Heräsin yöllä klo 03.00, ikkunasta loisti täysikuu. Sen valo oli voimaksta, enkä mitenkään kyennyt nukkumaan. Nousin siis ylös, tassuttelin keittiöön keittämään teetä. Kaivelin kynäni ja paperia ja aloin työstämään jossain mieleni perukoilla pyörivää termiä Red tent. Olin lukenut pinnallisesti vastaan tulleen jutun jostain netissä,,puoli ajatuksella.


Piirsin siis kuvan. Luonnostelin taulun, mutta jokin ajoi hakemaan lisää tietoa tästä. Löysin nämä videot ja monia muita. Tunnen menettäneeni paljon, olisin voinut äitinä ja ihmisenä antaa ehkä enemmän olla valmiimpi, jos olisin saanut kokea jotain tällaista.               http://www.starofishtar.com/red-tent/

Missä olis suomenkielinen mysteerikoulu naisille.....

                                           -Valoru-


4 kommenttia:

 1. En hallitse tuota engannin maan kieltä niin hyvin että ymmärtäisin kunnolla... Mutta sinä tietenkin perustat sellaisen mysteeri-koulun suomeksi !! Eikös vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minua harmittikin jo valmiiksi se ettei tekstitysnamiskan takaa löytynyt Suomea. Joudut jokatapauksessa kuuntelemaan vielä useampaan kertaan kun (höryten) suomennan tämän. Juurikin niin, kuin minä sen teen, sekamelskamaisesti! Ei tule kauheen sujuvaa kieltä, mutta asian ymmärrät. Joo mikäs siinä voisin mysteerikoulun perustaa, mutta siitä vois juuri nyt tulla turhankin mysteeri. Voisi olla että opiskelijoille jäisi täysin mysteeriksi koko homma. Eli tarvitsen vielä paljon oppia.

   Poista
 2. Juu olen samaa mieltä Kaarnikan kanssa, jep selvä se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selväpä se, alkaa ahtamaan tarinoita. Hakee hullunlailla suomenkielisiä kansan/ jumalatar taruja ei löydä ei ( Kalevala, Kanteletar, Larin paraske...hymmmm). Hakee Englannin kielellä, löytää paljon suomentaa vähän ja väärin. Ei soita Härmän ämmän tiukuja Olympoksen ihmeet. Repii tukkaa ja mutisee ilmoille paheksuntansa Suomen naisen pimitetystä historiasta. Nimenomaan naisten toisilleen jakamat tarinat ja uskomukset. Onko suomessa olemassa positiivista jumalatar/ tietäjä / parantaja-nais hahmoa...Meidän kota/ teltta/ jurtta-tarinat on unohdettu!!! Voi itkuparku ja pamaus, hukattu ne on! ( Kommentoijan huom. tämä hymyilee hirtehisesti kaiken aikaa..)

   Poista