torstai 10. kesäkuuta 2010

Korvakarkkia..

Kun suruttaa, on muutenvaan mänttiä tai vastaavasti, jos on iloinen ja haluaa vain kuunnella jotain nannaa, niin tämä on sitä ja saa aina hyvälle tuulelle.

http://www.youtube.com/watch?v=BpwkTufIttw

Joskus on tämmöinen alkukantainen olo :)

http://www.youtube.com/watch?v=jsyu34IxU_Y

Toisinaan on kiva paukuttaa ihan itse rumpua tai lurittaa  nokkahuilulla, joita molempia soitan enempikin takapuolituntumalla ja itseoppineena. Mutta hauskaa on, varsinkin kun ei vaadi itseltään virheettömyyttä.
Soittelen mustat pilkut pois sydämmestäni, kuten aikoinaan teki isänikin viululla, samoin itseoppineena.Tuohon voi sitten pikkuhiljaa pyrkiä,,,heehhee:)

6 kommenttia:

 1. Kiitos, vietin mukavan kuunteluhetken...ehkä on palattava takaisin sinne rummutukseen :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on vielä ehkä, minulla opettelimista, että yllän samaan rummun kanssa. Noo pian.. he hyvä kun kapula pydyy kädessä. Hienosti soitti.

  VastaaPoista
 3. Siis kapula pysyy, hieman keskittymishäröja minulla.

  VastaaPoista
 4. Sari, rummuttaminen on itselleni jotenkin terapeuttista, en voi tehdä muuta kun rummutan, keskityn ääneen, rytmiin ja aina kun lopetan olen jotensakkin tyyni ja virkistynyt.

  Valokki äläs nyt, minusta saat rummustasi kivoja "laulavia"-juttuja esille. Nopeassakaan rytmissä se et ole sinä joka putoaa kyydistä..:)

  VastaaPoista
 5. Minulla ei harmikseni ole luonnostaan lahjakkuutta rummuttaa, mutta onneksi tuo elämänkumppani on hyvä rummuttamaan. Kuuntelen kyllä tosi mielelläni varsinkin lapinrumpuja tai mitä ne nyt sitten ovatkaan :)

  VastaaPoista
 6. Mukavia ovat kaikki tarjoilemasi korvakarkit. Olen niitä montakertaa käynyt kuuntelemassa, mutta eilen vasta huomasin että en ole kommentoinut sinulle mitään ... Tuo rumpusetä on aivan uskomaton... Kohta te paukuttelette samanlailla :)

  VastaaPoista