tiistai 12. lokakuuta 2010

Lomanen pidetty ja arki palannut

Pienen lomailun jälkeen on taas arjen aika. Mukavaa oli käydä kesää tervehtimässä, vaikka sen perässä lentäminen ei ole noilla koneen siivillä ollenkaan hauskaa. Yritän lähinnä pitää itseni koossa sen ajan kun mokomassa härvelissä on istuttava. Nyt kotiin tultua tuntuu, kuin aika olisi loikannut isoilla saappailla kohti talvea.Rustasin muutaman kollaasin matkakuvista näin alkuun...

7 kommenttia:

 1. Paljon kaikkea kaunista, arvaa tekisikö mieli lämpöisiin päiviin, meren kuohuihin kahlailemaan.
  En ole koskaan astunut lentokoneeseen enkä taida astuakaan, minulla on korkeanpaikan kammo ja lentopelko vielä kaupan päälle.
  Sen vuoksi onkin ihanaa katsella muiden ottamia matkakuvia, saan siinä samalla aivan kuin "siivellä" reissata mukana. Kiitos näistä matkakuvista.

  VastaaPoista
 2. Ihania kollaaseja olet tehnyt. Kaunista paljon nähtiin. Yritetään aina matkustaa ajatuksen siivin kivoihin muisteluihin, kun syksy alkaa napottaa.

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihanat kollaasit ♥

  Mukavaa arkeen paluuta!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa jos matkakuvista on iloa. Niitä ottaakseni pitää tosiaan valvoa lähtöä ja paluuta edeltävät yöt ja manailla että pitikö taas tähän satimeen ittensä laittaa? Eikä tuo lentely ole kovin luontoystävällistäkään,, niin että taidan siirtyä apostolinkyytiin...tai jos ihan vaan vähän autolla ja vaikka laivalla.. jos on tyyntä...

  VastaaPoista
 5. Miksköhän sitä ei millään keksi miten vois "teleportata" ittesä eri paikkoihin,,ei saastuttaisi ja voisi noinvaan ykskaks piipahdella kivoihin paikkoihin. Äääh! taidan ostaa pollen ja karautan sillä,,vaikka Lappiin. Tosin en oo koskaan ratsastanut mutta souuuu..

  Kiitos arkeen palaamis toivotuksista, jotenkin en ole vielä ihan normaali :) joten sille on tarvetta.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kollaaseja, kauniita oli aikaisemminkin - tekstisikin koskettaa.♥

  Matkakuume, kaukomaiden kaipuu, se on ollut täälläkin tänään käymässä. Mutta ne on niitä, joita vain haaveiksi sanotaan... ;)

  Aurinkoa loppusyksyyn! ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos AnCa. Ihanaa tietää että jupinani täällä koskettaa edes joitakin ihmisiä.

  Matkat ovat kivoja, joskin paljon näkee myös sitä mikä ei ole niin kaunista. Roskat lillumassa äärettömän kauniin meren rannalla sai minut ja sisareni vähäksiaikaa sanattomiksi ja surullisiksi. Kovin usein en minäkään matkailemaan pääse, mutta sentään joskus.

  Haaveile vain, ehkä haave joskus toteutuu, koskaan ei voi tietää.

  Aurinkoista syksyä sinullekkin.

  VastaaPoista