maanantai 25. lokakuuta 2010

Rauman reisu

Kävin sitten Raumalla reumatohtoria tapaamassa. Jipii! Ei se sitä ole, ei! Joku muu siis näppejäni ja ruhoani jäytää. Vielä kun tietäs mikä...:(  Kun kerran naapuriin ajelin, vedin pipon syvälle ja rukkaset käsiin ja loikin ottamaan muutaman kuvan. Kylmä tuuli vain nosti naamaani ja käsiini urtikarian , olin varmaan melko puna/täplänahka toivottavasti ei kukaan pelästynynnä.


Vaikka päivä oli melko ahdistava, mukava kuvaushetki piristi naamasta/käsistä huolimatta kummasti. Nyt pitäs sitten taas jaksaa alkaa työteinen viikko, sitä kohti mönkien --laitan sen hännän pystyyn sillä hakaneulalla, kun muuton on vähän masennusroikkana.


Nyt nukkututimaan.

9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ovista ja ikkunoista, sillasta, nämä vanhat rakennukset ovat viehättäviä.
  Helpottavan tiedon sait matkallasi, olen iloinen puolestasi♥ Itselläni on nivelrikko eli sormen nivelet ovat turvoksissa ja kaikki tekeminen sattuu. Talvisin vaiva on pahempi, sormia ei saisi palelluttaa, mutta ei valokuvatessa voi kovin paksuja hansikkaita käyttää. Nivelrikoa on naisihmisillä aika yleinen vaiva.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Raumalta ja hyvä kun hilppasit kameran kanssa ulkona, se on parasta terapiaa sielulle. Toisaalta hyvä kun ei ollut reumaa.. etäs onko Fibromyalkgia mahdollisuus tutkittu..
  Tsemppiä ja halauksia pikkusisko

  VastaaPoista
 3. Manteli, Raumalla on paljon kuvattavaa, pieniä katuja ja jos mitä ihanaa. Kyllä oli se helpotus ettei ole reuma. Kynsikkäät on melko hyvät kuvatessa ja siihen lisäksi lämmittelylapaset aina välillä päälle, tosin melko vehtaamista eestaas.

  VastaaPoista
 4. Kaarnikka, armastukseni väittää hänkin että fibroa tuo on,,no jos niin on saa varautua ramppaamaan tohtorista toiseen muoriksi asti ennenku saa diagnoosin, on niin vaikea saada selville. Kiitos tsempistä :)

  VastaaPoista
 5. Oma kroppani kolottaa vähän joka paikasta nykyään ja pelkään sitä reumaa kans...Luin juuri jutun, jossa kerrottiin hormonien vaihtelun aiheuttavan reumankaltaista nivelsärkyä ja toisilla on tulehdusarvotkin nousseet. Itselläni oli vuosi sitten merkillistä kuumetta, jolle ei löytynyt selitystä. Jälkikäteen ajatellen se oli varmasti näiden vaihdevuosien alkua. Koita jaksaa! Lähetän positiivista energiaa!

  VastaaPoista
 6. Olipa sykähdyttävän hieno tuo iso kooste Raumalta. Vanhankaupunki on niin erikoinen, että jokaisen käynnin siellä muistaa. Siis jos olisi pää kunnossa. Soitinkaupan mies muisti minun käyneen siellä huuliharppua katselemassa kun menin parin vuoden jälkeen vaimolle haitaria ostamaan. Osasi se mies soittaa ja kai ne sävelet joskus siellä Rauman kivisillä kaduilla toivottavasti kaikuvat.

  VastaaPoista
 7. Hei, pitää vielä mainita tästä sormijutusta lyhyesti; olen kitaristi ja olen surulla seurannut monen ihmisen ongelmia niveliensä kanssa. Minulla oli lapsuudessa kaveri, joka pesi pyykin kahdessa ämpärissä, kädet kävivät kuin männät ja sormet saivat siinä kyllä liikettä. Ja taatusti pysyivät kunnossa ja vahvoina. Tätä mielelläni suosittelisin muillekin, jos vaan ei tunnu liian kipeältä, varovastihan kaikki tällaiset on tehtävä. Eikö saman voi tehdä vaikka taikinaa vatvaamalla? Itse pesen käsiäni joka aamu muutaman minuutin, työvälineitä kun ne ovat. Ja monenlaista sormivoimistelua on 60 v:tä lähestyttäessä tehtävä yhä enemmän.

  VastaaPoista
 8. Heikki Tervetuloa blogiini ja kiitos kommenteista. Pidän itsekkin kovasti Rauman vanhasta kaupungista, kovin tenhoava on se. Sormihommeli on taasen parempi ja toivon että pysyykin näin, työvälineet ne ovat minullakin. En meinaa antaa periksi vaan soittelen sormilla kehärumpua ja värkkään kaikenmoista käsilläni töiden lisäksi.

  VastaaPoista
 9. TulentekijäTuikku Kyllä sitä itsekkin pohdin mistä kaikki johtuu, ikä on kyllä sopivasti "akakstulo"haarukassa vaan nyt olen ollut gluteiinittomalla( tattarii, maissii,riisii syöny), sokerittomalla ja lähes maidottomallakin(hapanmaitotuotteita vähäsen) dietillä ja popsinut kasviksia, soijatuotteita, kalaa, marjoja,hedelmiä, kylmäpuristettuja öljyjä, pähvynöitä ja auringonkukan siemenii,pellavarouhetta ja siihen lisänä syönyt hivenaine, maitohappobakteeri ja vitamiini kuuria. En vielä nuolase ettei tipahda, mutta olo on melko hyvä :) Kiitos kaunis energiasta, ei anneta peräksi. Kiitos muuten Tiibettiläis-liikkeiden ideasta, ne on tehneet myös hyvää.

  VastaaPoista