maanantai 8. marraskuuta 2010

Tänään...

Näin aamulla tyttäreni kanssa kauniin auringon nousun. Taivas värjäytyi punaiseen, oranssiin ja kultaan. Valo värjäsi puutkin, ne hohtivat kultaisina metsänrajassa. Yöllä oli satanut "styroxpalloja", ne olivat oikeastaan hauskoja värikkäiden lehtien ja sammalten välissä.


Tein pienen lenkin metsässä, säikytin jäniksen ja närhen. En olisi halunnut, mutta niin siinä kävi, eivät tienneet minua vaarattomaksi mönkijäksi.


Metsä rauhoitti kuten aina. Antoi voimaa heittäytyä näkymättömän verkon kannattelemaksi. Kaikki on hyvin. Voin lakata pelkäämästä ja murehtimasta.


Hyvää alkanutta viikkoa !
- Valoru -


Kaunista ja rentouttavaa.

3 kommenttia:

  1. On se ihmeellistä kuinka luonnolla on meihin suuri vaikutus. Metsä näyttää ihanan houkuttelevalta, se on valoisampi ja iloisempi kuin minun sammalmetsäni. Youtuben videossa, aivan ihania kuvia oijoijoi!!! Musiikki rentouttavaa ja kaunista. Hyvää viikkoa, annetaan hyvän voiman kiertää ja kasvaa:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan rauhoittava tuo metsäkuva, siihen aivan uppoaa! Iloa, valoa ja kaikkea hyvää sinne kaikille.

    VastaaPoista
  3. Valokki ja Kaarnikka rakastan tuota metsää, se on oikea aarre olemassa ja näin lähellä että voin aina hilppaista havukkoon kun alkaa päässä käymään höry. Youtuubilon videossa on Susan Seddon Bouletin kuvia, niin kauniita, niin kauniita!!

    VastaaPoista