lauantai 10. syyskuuta 2011

Kun oikein katsoo...

Seuraavan kerran kun menet metsään, jätä järkeily kotiin ja ota viattomuus mukaan. Retkestäsi voi tulla antoisa ja erilainen. Lampsi pöpelikköön kuin lapsi,  nauti kaikesta näkemästäsi ja kuulemastasi, anna ajatustesi lentää!


Metsä ja sen taika tekevät uusia ihmisiä, hihitteleviä ja loistavasilmäisiä.


                       Kauniita syyshetkiä !              -Valoru-

6 kommenttia:

 1. Voi että, kun ihania kuvia ja ajatuksia! Kun vielä oppisi kuvaamaan kuin lapsi, vois tulla hienoja uusia ideoita ja sattumuksia...

  VastaaPoista
 2. ai että on ihana kuva tuo metsänkeijut vai menninkäisiäkö ne on! Olis ollu kiva olla mukana, mutta ihanaa kun näen edes kuvia :) Tiedän mitä metsä tekee ihmiselle :)Haleja haleja hirmuusti voimahaljea. Ihana tuo edellinenkin postuksesi, upeat kuvat ja värit!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin kauniita syksyn tuokioita sinulle. Iloiset ja värikkäät kuvat, kiitos piristyksestä!

  VastaaPoista
 4. Vitsi kun oli taas hauskaa, vatsalihakset ovat vielläkin kipeinä. Viellä kun voisi säilöä tuota riemua pikku purnukkaan, voisi sitten aina aukoa ja nuuhkia, kun tulee huono olo.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia, tämä oli todellakin yllätyksellisen mukava.. ja mitä ihastuttavia metsänneitoja tuolta löytyikään:)

  VastaaPoista
 6. Kiki, Kaarnikka, Manteli, Valokki, Mustaleski, kiitos kommenteistanne, välillä on hauskaa heittäytyä höpöksi. Mmmm metsänneitoja näkyi vähemmän, mutta metsäneukkoja tai akkoja enemmänkin,,tai ainakin muutama.

  VastaaPoista