lauantai 17. syyskuuta 2011

Tämä on kietovaa,,mmm,,lisää!

Ehdottomasti hienoja juttuja, oi miten paljon on opittavaa,,,toimikohan tämä täällä,,,entäs talvet?Innostavaa tutkimista pimeneviin iltoihin. Olispa suomenkielisiäkin versioita, tai asiasta innostuneita ihmisiä.


Mitähän lajeja voisi täällä laittaa kasvamaan,, kait sitä on vaan kokeiltava...kasvaako mikä ja kenen kanssa.
Taitaa olla vain eduksi etten ole vuosikymmeniä AINA tehnyt niin tai noin, nyt voin oppia tekemään näin.
Lisäää tietooo, kielitaitoni on koetuksella...pala sieltä ja pala täältä..hei tuon mä tajusin!

Nyt jatkan tutkimista,,,oiskohan tästä kirjoja.     - Valoru-

4 kommenttia:

 1. Suvenkeiju ja mä olemme hurahtaneet myös tähän permakulttuuriajatukseen. On todella mielenkiintoista, mutta tosi vähän löytyy suomeksi mitään. Täytyy käyttää vaan omaa maalaisjärkeä ja ajatella asioita aivan uudelta kantilta. Meidän pitää kehitellä oma tapa tehdä asiat luonnon ehdoilla ja omista lähtökohdista käsin. Meillä talvi tekee omat vaikeudet asioihin. Koskas tavataan ja kehitellään asiaa yhdessä? Kolme luovaa päätä yhdessä keksii enemmän kuin yksi...

  VastaaPoista
 2. Tuikku, hankalainta on juurikin tämä meidän ilmasto,,kasvukauttakin pitäis pystyä jollaintavalla pidentämään, hymm maakellari voisi olla hyvä olemassa,,sinne vois satoa sitten säilöä talven varalle eikä veisi sähköä..Pitääpä katsoa koska olisi sellainen hyvä hetki nähdä, että kaikille sopii, niin päästäisiin höpöttämään näistä. Soitellaan!

  VastaaPoista
 3. Tässä myös yksi kiva kirjoitus ja video.
  http://pientaelamaaetsimassa.blogspot.com/2011/05/pieni-talo-preerialla-ei-kun-lahiossa.html

  VastaaPoista