maanantai 27. helmikuuta 2012

Ajatuksissa, ajelehtimassa,,,

Olen pohtinut, vatvonut, pulmiani vaivannut kuin taikinaa. Lopulta kyllästynyt, heittänyt olan yli mokoman mytyn. Mikä se luulee olevansa, valvottaa ja vaivaa. Se- pihkurapahkura- mieleni järkeilevä puoli, se  joka asuu tässä samassa kehossa kuin minäkin. Miksi haluan keksiä rajoituksia ja esteitä, vai haluanko ? Voi halvattu, voisipa vain istua aurinkoseinustalla ja kuunnella tippuvien vesipisaroiden kaunista laulua, voiko sen tärkeämpää nyt ollakkaan!! Olla ilman päivää, kelloa tai tekemättömiä töitä - olla vain ja hengittää.


Aurinko hohtaa hangilla ja linnut pyrähtelevät iloisina. Valo kihauttaa silmiin vedet - pieni ilon pirinä pirskoo jossain mieleni perukoilla. Toivo, siksikin sitä voisi kutsua - toivo, sitä kohti kurottelen.


- Valoru -

6 kommenttia:

 1. Toivo on siinä ihan vieressäsi, ei tarvitse kurottaa. Ota sitä kädestä kiinni ja sano mennään :) Halaus siskolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tunnen sen olevan ihan vieressä ja talsimme yhtämatkaa. Toisinaan eksyn siitä, silloin on melko tyhjä olo. Kiitos haleista!

   Poista
 2. Sanoppa muuta kuin asiaa Valorun, sitä mietin monesti itsekin, mitä jos tehtäisiin kuten tuo siskosi neuvoo, ei siinä ainakaan huonommin voi mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se taida itkukaan markkinoilla auttaa,,roikotan sitten tuota toivoa kynkässäni ja lampsin ettiipäi!

   Poista
 3. Löysin blogiisi Valokin kautta ja olen aivan vaikuttunut näkemästäni ja lukemastani. Olen jo pitkään etsinyt jotain tämän kaltaista, mutta luovuin jo toivosta ja aloin osallistua kaikenlaisiin haasteisiin. Tällaisia erilaisia keskustelublogeja ei vain löytynyt. Jo blogilistaasi katsoessani huomaan, että sinä olet löytänyt.
  Valokin rummutusvideo on aivan upea, en vain saa sinne jostain syystä kommentoitua. Olen itse kirjoittanut utla-rummutusrunoja edelliseen blogiini. Valokille jo lupasinkin, että laitan niitä sivupalkkiin. Samoin voin laittaa Metamorfoosi-videon, jossa on rummutuksen lisäksi maalauksiani. Niitäkään ei ole nykyisen blogin yhteydessä. Täytyy miettiä, miten asian korjaisi :-)
  Kiitos elämyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa Usva. Olen itse löytänyt monia hyviä blogeja katsastamalla juuri muiden blogilistoja. Usein yhden samoista asioista innostuneen ihmisen blogista voi löytää muita samanhenkisiä ja heidän blogejaan. Nyt menenkin tästä katsastamaan sinun blogiasi :)

   Poista