sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sutilointia..

Loman kunniaksi kaivelin kynät paperit ja värit esille ja otin vähän tuntumaa.... Hörpin kahvia ja tuijottelin ikkunasta lumisadetta. Rakastan näitä hetkiä, kun saan samoilla mieleni sokkeloissa,


Tämä kuva on ollut teipattuna maalaus-alustaan jo kauan ...syksystä, kuten kuvasta voi päätellä. Puu menninkäinen siinä valmistautuu talven tuloon. Pohtii joko on sieniä kyllin varastossa, ja lehtiä lämmittämässä kotikoloa..


Tämä tähti tanssija hyppäsi paperille eilen illalla kun  olin jo väsynyt ja silmät lurputti. Siihen nähden melko vauhdikas kaveri.. :) Hieman on ruosteinen olo maalatessa. Vesiväreillä on oma tahto ja olen jo kadottanut  sen, miten niitä pitikään pyytää asettumaan paperille...No yritän harjoitella, hauskaa tämä ainakin on.

Ulkona on niin kaunista!!
Onneksi pakkanenkin on jo laskenut. Jokohan uskaltaisi välillä nenänpäätään ulkoiluttaa.

Iloisia hetkiä  -Valoru-

4 kommenttia:

 1. Fantastisen ihanaa luomisvoimaa! Mielikuvituksen siivin karkaan ties minne ja leveä hymy ei suostu poistumaan kasvoiltani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos hymyä tuli suupieliin, älä annakkaan sen kadota!

   Poista
 2. Ihanan valloittavia vesiväri töitä aijai! Kyllä ne vesivärit asettuvat pian järjestykseen, sujahtavat kohdilleen ihan itselleen. Jatka ihmeessä, nämä ovat niin hauskoja maalauksia. Niissä on ihan selvästi kummassakin oma tarinansa joka lähtee mielikuvituksen siivittämänä lentoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokki, anna vain mielikuvituksen viedä ja nappaa se sitten kynällä sinne tarinoitten ruutuvihkoon.

   Poista