sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Mihin päivä meni?

Taisin hukata sen sutipurkkiin. Toinen yritys..jep jep....


Tässä se eilinen nyt vielä isompana..


Ehkä ..se..siitä..suttaan nyt kumminkin lisää kunhan kerkiän :)

-Valoru-

8 kommenttia:

 1. Kiehtovia, inspiroivia, värikkäitä, ihania! Kiitos, kun saamme ihailla näitä!

  VastaaPoista
 2. Ihania olet saanut sutiteltua, ihan alkaa itselläkin sormia kihelmöimään. Hyvä sisko, tiedän, että olet tässä mestari. Kunhan pääset vain alkuun, niin avot mitähän vain saammekaan nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo mestari, maailma on väärällään upeita oikeita taiteilijoita. Mutta saan näin toteuttaa jotain sellaista joka antaa iloa ja terapiaa.

   Poista
 3. Suti kädessä ei aika mene koskaan haaskoon tai karkuun. Silloin ajan saa pysähtymään ja pääsee sisälleen ajattomaan tilaan. Se on upeinta mitä tiedän. Harmi vain, että allergian takia pääsen sinne enää harvoin. Kohta tulee kesä ja ulkona minäkin voin maalata.

  Tuo alimmainen työ on erityisen kiehtova, koska siinä on sekä luonto että henki. Niinhän ylimmässäkin, mutta alimmassa salaperäisemmin. Molemmat työt ovat hienoja. Jatka ihmeessä...

  VastaaPoista
 4. Totta tosiaan tuo että aika menettää merkityksensä, kun maalaa tai piirtää. Samoin tuo että on sisällä omassa itsessään, ja se juurikin on upeaa. Hienosti sen kuvasit sanoin.

  Alimmaisen tein suit sait miettimättä, ylimmäinen on ollut piirrettynä pohjalle ,,harjoituksen vuoksi sen sitten maalailin.

  VastaaPoista
 5. VAU aivan ihaniahan nämä on! Onneksi ei päivä joka on kadonnut sutipurkkiin ole ikinä mennyt hukkaan :) Aina siitä on jotain iloa, kaikille! Lämpimiä halauksia!

  VastaaPoista
 6. No heippuli Apila :) Hienoa jos oli iloa, mukavaa niitä on maalaillakkin. Pääni on täynnä kuvia, mutta toteutus vaatii vielä onnistuakseen harjoittelua.

  VastaaPoista