lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pakko saada vähän väriä

Nyt en puhu kalpeasta naamastani, vaan ihan väreistä ja "värinälästä". Talven valkoisuuden ja pimeyden jälkeen se usein iskee, armottomalla voimalla. Ensihoitona läiskin värejä kankaalle tai paperille. Hoitoa voi tehostaa värikkäillä käsitöillä ja kynttilöillä.


Tällä kertaa kankaalle halusi metsänhenki. En ole maalannut kovinkaan paljon akryyleillä, mutta taidan tykästyä niihin,,kunhan pääsen kunnolla niistä jyvälle...


Rautalanka koristeiden kieputus on myöskin hauskaa puuhaa, jossa saa värejäkin käyttää. Keväiset tulppaanit ovat oiva lääke värien kaihoon,  jos askarrukset eivät oikein nappaa --namm!

                                     -- Valoru--

5 kommenttia:

 1. Kiehtovia kuvia, herättävät henkiä, ihmisissä ja metsässä.
  Väriä, väriä, sitä kaipaan nyt minäkin ja kuvaleikit ovat alkaneet taas uudella innolla. Kevät on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee välillä hirveä hinku maalata tai tehdä jotain käsilläni. Varsinkin juuri näin keväällä. Luonnon luomisvoima ja uudistumisenergia varmaankin tarttuu meihin maan lapsiinkin. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle :)

   Poista
 2. Akryylit ovat siitä ihania, että voi lähes heti maalata uusia kerroksia.
  Minullekin iskee aina valon lisääntyessä kauhea maalausvimma, allergia vain rajoittaa pahasti hommaa.
  Yritin suurentaa Metsänhenkeä, kun olisi ollut kiva nähdä enemmän, mutta ei tullut oikeastaan suuremmaksi. Mielenkiintoinen, mystinen, kuten Metsänhenki onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen maalaamisessakin melko noviisi, kuriton ja kurssiton, mutta piirtäminen ja kaikenlainen kynän pyörittely on pysynyt mukanani aina. Auttaako allergiaan jos ilmojen lämmitessä voisit mennä ulos maalailemaan, vai tuleeko sitten siitepölyt kiusaksi? Harmi jos täytyy rajoittaa allergian vuoksi. Tuo metsänhenki on oikeastaan ensimmäinen kunnollinen yritykseni maalata akryyleillä, joten se ei ole lähellekkään mitään, mitä ehkä haluaisin sen olevan,,hihhi :)

   Poista
 3. Pitikin mainita, että nuo värituubit ovat tyttäreni ja hän on niitä jo rutistellut luomisvimmoissaan :)

  VastaaPoista