perjantai 6. heinäkuuta 2012

Maalaus - Kuuntele sisäistä lastasi

Semmoinen tästä tuli, akryylit. ja canvas.


                             Kesäisiä mansikan makuisia hetkiä kaikille - Valoru-

7 kommenttia:

 1. Tärkeä vihje kaikille ja hienosti tuotu esille! Kaunis maalaus. Hieno on myös banneri ja uusi tausta. Hyvää kesäviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana maalaus ja kaunis kuva bannerissa. Olen jotenkin ihastunut nyt violettiin väriin, joka ei aina ole ollut lempivärejäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikissa väreissä on eri sävyjä ja voimakkuuksia. Joskus jokin murrettu vaalea sävy voi olla kiva. Violetti on voimakas väri, itse taasen olen aina pitänyt siitä. Mutta kauan jos tuijottelee pelkästään violetteja sävyjä, tulee vastapaino nälkä oranssin sävyihin,,,ne kaksi ovatkin omimpiani ja niitä paljon käytän. Valokki sanookin aina käyttämistäni väreistä, että olen kyllä eläny Intiassa, niin on semmoiset värit. Voi ollakkin,,tunnen kyllä tietynlaista vetoa noihin Intian mausteisiin väreihin ja tunnelmiin. En ole koskaan käynyt niin kaukana, joten kaikki "tuntemus" perustuu siis elokuviin, matkaoppaisiin, kuviin ja uniin :)

   Poista
 3. Tämä oli hieman sellainen maalaus että piti ottaa sen kanssa välillä aikalisä, rupesin taas "jännittämään" niin kauhiasti että..piti kuunnella sitä omaa sisäistä lastaan ja kertoa sille ettei haittaa vaikka kuvasta ei tulisikaan täydellinen tai ei haittaa jos kaikki eivät pidäkkään siitä. Ei haittaa, vaikka epäonnistun. Kaikella on opetus, ihan lempeä sellainen jos vain uskallan katsoa.

  Bannerissa on Tuoksuvadelman kukka, joka kukkii juuri nyt tuolla pihalla. Sitä on joka vuosi pakko vähän kameralla sihtailla, kun on niin herkkis :)
  Taustaa oli vähän huono noista valmiista löytää, olis kiva osata itse niitä värkätä,,,noh ehkä joskus.

  VastaaPoista
 4. Tämä on suloisen ihana taulu ja ajatus tärkeä. Mielestäni on oikein oikein hyvin onnistunut. Välillä tauluun tarvitaan hieman luomisentuskaa. Toiset taulut tulevat vain sutin sivalluksilla ihan leikiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri niin maalatessa voi käydä. Toisinaan kuva sujahtaa noin vain, toisinaan pitää rypistää tosissaan. Olen alkanut "kuuntelemaan" siinä kohtaa kun tökkäsee, annan tilaa ---mitä se yrittää kertoa --katselen taulua välillä ja välillä teen jotain ihan muuta. Kun joku ajatusprosessi loksahtaa kohdilleen, kuvakin tulee valmiiksi. Vaatii herkkyyttä, ainakin minulla, tuntu omaan "lähteeseen" pitää olla tyyni. En tiedä onko tässä mitään "järjellistä" teille toisille kuvantekijöille?!

   Poista