lauantai 26. helmikuuta 2011

Maa, kotini - keho, kotini.

Maaviikko oli yhtä mukava kuin muutkin elementtiviikot. Opin paljon itsestäni, ajatukseni saivat paljon pontta ja uskoa. Minä pidin tästä tooosi paljon, vaikka pintaan nousikin paljon asioita, joita en ollut huomannut, huomioinut tai edes ymmärtänyt. Vietimme onnistuneen itsetutkiskeluni kunniaksi myös Valokki-siskon kanssa oikeat luonnonvoimien juhlat kodassa. Pakkanen paukkui -23, täysikuu loisti tähtikirkkaalta taivaalta hopeoiden metsän hankiset maisemat. Nuotion tuli piti meidät kodassa lämpimänä ja käsineet kädessä pystyi oikein hyvin grillaamaan ja soittamaan rumpua. Kaipasimme joukkoomme myös kahta puuttuvaa sisarta.. lähetimme heille mielessämme nuotion loimua kuunvaloa ja rakkaita ajatuksia.


Olen aloitellut jälleen Tibettiläiset liikkeet aamuisin ja pitänyt rauhoittavan tuumaushetken ennen nukkumaan menoa. Nam :)

Harmoonista viikonloppua   <3 Valoru <3

7 kommenttia:

  1. Lueskelin ja ihailin kuvia täällä pitkän tovin. Kauniita kuvakokonaisuuksia ja hyviä ajatteluita. On mielenkiintoista lukea miten Denisen kirja on vaikuttanut. Osa tuntui hyvin tutulta. Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle hymyn kera :)

    VastaaPoista
  2. Hei Sari, kiitos kommentistasi ja siitä että olit kirjaa myös suositellut. Olen saanut kovasti apua ja tukea omaan etsintääni ja kasvuuni tuosta kirjasta. Luulen että sen vaikutukset jatkuvat pitkäänkin ja näkyvät ehkä täällä blogistaniassakin. Kiitos hymystä, lämmin ajatus sinulle takaisin.

    VastaaPoista
  3. Sinulla on niin kaunista täällä blogissasi, taustat, bannerikuvat, kaikki sointuvat yhteen.
    Kaunis kesäinen kollaasi antaa lupauksen tulevasta.
    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos mukavasta viikonlopusta, meillä oli taas niin kätsää. Paljon sain eväitä taas jaksamiseen, iloista mieltä ja ideoita. Sekä vauhtia unelmiin. Kaunis tuo kollaasi, sekä piirrustuksesi käsin käännelty blogissa. Niissä on niin mahtavat värit ja ideaa, lisää vain sellaisia.
    Siskorutistus, kiitos, että olet olemassa :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa ajatella tuollaisia elementtiviikkoja ja paljon antavia kirjoja. Ja mahtavalta kuulosti myös luonnonvoimien juhlat kodassa. Sitten vielä kesäistä valoa ja lämpöä tuova kollaasi.
    Upeaa, kiitos postauksesta!

    VastaaPoista
  6. Ihanat siskoshetket! Tuli ja rummutus - yhdistelmä, josta olen joskus saanut nauttia.

    VastaaPoista
  7. Manteli kiitos. Kesää onkin pikkuisen ikävä, onneksi valo on lisääntynyt jo eikä aamut enää ole niin pimeitä.

    Kiitos Valokki siskorutistuksista, kyllä se on aina voimaannuttavaa nähdä ja vaihtaa ajatuksia.

    Kiki kiitos, elementtiviikot oli minulle hyvä kokemus, kaikki eivät ehkä innostu asioista samallatavoin. Siskojen kanssa on aina hauskat hetket koska ajattelemme asioita niin samoin.

    Pilviharso, siskot ovat rikkaus josta olen kovin kiitollinen. Tuli ja rummuttelu on jotain hyvin yksinkertaista, mutta jotain niin eheyttävää, ehkä siinä vaikuttaa ihmisen ikimuistissa oleva turva ja rytmi.

    VastaaPoista