sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vesi ja tuli-- tunteita ja varjonyrkkeilyä :)

Mitä? Mihin meni nämä viikot----fiuuu? Nohh.. olen paininut tunteideni kanssa ja nähnyt sukkelia unia tukkeutuneista viemäreistä. Yritin avata niitä unessa piitkällä kepakolla kaukaa sohien. Arvatenkin "tunneviemärini" ei avautunut, ennen kuin käärin hihat ja otin härkää sarvista. Taisi siinä vähän vesinauruakin tulla.


Tuliviikkoni oli antoisa sekin, poltin kynttilöitä ja takkapuita ison läjän. Eipä se helppoa ole pelkojaan ja omia varjopuoliaankaan katsella, mutta kannattaa ehdottomasti. Tuliviikon  parhaita juttuja oli luovuuden käyttö. Vieläkin olen ihan fiiliksissä ja intona.


Ryömin takkahuoneen lattialla vesiväreineni ja liituineni ja annoin tulla tunteella :) Siinä tuli maalattua vähän lattiaakin, mutta onneksi väri lähti helposti pois.

Nyt alan viimeisen - maaviikkoni.

Iloista ystävänpäivää kaikille !!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin mielenkiintoisalta, että täytyy kysyä sitä kirjaa lainaksi tai tiedon mistä sen saa hankittua? Taitaisi olla meikäläisellekin tarpeen.

  VastaaPoista
 2. "Tunnollisest" olet tehnyt Denisen tehtävät, paneutunut niihin oikein kunnolla. Hyvä! Kuullostaa niin mielenkiintoiselta, että yritän itse myös. Taidan tilata tuon kirjan itselleni, minulle tuli alennuskuponkeje tai joku tarjous tuolta Book. plussalta. Iisoo halausrutistus ystävänpäivänä!

  VastaaPoista
 3. Samoin sinulle Lämmin Ystävänpäivänrutistus♥ Mielenkiintoisia viikkoja, minäkin olen kiinnostunut, mikä kirja kyseessä.
  Ihanat kollaasit, värikkäät ja raikkaat.

  VastaaPoista
 4. Heii kaikille ja kiitos kommenteista! Kirjan on siis kirjoittanut Denise Linn ja sen nimi on Anna sielusi ohjata. Ihana ihana kirja!! Vaativa ja antoisa. Veikkaisin että nimellä löytyy ostopaikkoja, itse sain tuon lahjaksi Valokilta. Itselleni tuli sellainen olo että tuo kirja pitää käydä uudelleenkin läpi, jopa ehkä monta kertaa :)

  VastaaPoista