lauantai 5. helmikuuta 2011

Tuulen tuomaa.

Tule ilman impi, tuuli tuiverra, puhdista mieleni komeroista turhat turinat, mieleni murinat....Viimeviikon tunnelmia:

Kävelyllä hengittelin raitista ilmaa ja nautin täysin palkein auringosta. Miten paljon kaunista näkyikään, kamerani sai napsutella kuvan toisensa perään. Kuuntelin tuulta, se oli kanssani kävelyllä, kuulin sen liikkuvan. Seuratessaan kulkuani, se tussautteli ja tassautteli suojalunta kuusien oksilta maahan. Korppi kronkkui-- mielessäni heitin terveisiä isälle maailmankaikkeuteen. Pikkulinnut kulkivat tuulen kaverina, seurailivat puissa kulkuani, kyselivät, mitä kuuluu?


Isot männyt näyttivät seisovan hakkualueen keskellä pyhässä kehässä, mikä hieno tehtävä, kylvää suvun siemenet, uudet mäntyjen alut.  Kanervat ja sammalet kurkkivat varovasti lumen alta, josko aurinko jo lämmittäisi hieman. Katseeni osui kuusen oksalla roikkuvaan haavanlehteen, miten pelokkaana se värisi tuulessa uskaltamatta irrottaa otettaan. Mieleeni tupsahti ajatuksia,,noin minäkin pelkään, pidän kiinni tutusta ja turvallisesta. Vaikka se ei olisikaan enää minulle hyväksi, on vaikea päästää irti. On haasteellista kylvää uudet siemenet. Omien ajatusteni komeroiden tomuttelu on ollut antoisaa, haastavaa ja todella palkitsevaa.


Illalla olo oli tyytyväinen ja uupunut, hyvällä tavalla--rennosti.
Kiitän ilmaa, ystävääni, avusta.

Hyviä uusia alkuja <3 --Valoru--

4 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu! Ja kuvat ja musiikki. Upeaa päästä käymään täällä!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja syvällistä, hyvä viikko sinulla on ollut. Itsetutkiskelua ja pohdintaa. Hyvä, hyvä, odotan mielenkiinnolla seuraavan viikon "tuloksia".
  Halaus ja hyvää iloista energiaa!

  VastaaPoista
 3. Kiki, kiitos, kiva kun kävit. Tule koska vain uudelleen.


  Valokki, kyllä melko täysillä on emäntää viety tässä pohdinnassa. Näkisitpä myös, mikä kasa kaikenlaista rojua on lätenyt nurkista ihan oikeesti. Ja kyllä jotenkin on kevyempi olo, huojentunut ;) Kiitos energiasta, nyt kun lopettelen vesiviikkoani sitä tarvitaan tämän tunnemylläkän setvimisessä, niin ja imuroinnissa.

  VastaaPoista
 4. Tämä musiikkis on soinut mun päässä pari päivää. Ihania kuvia ja niin koskettavaa tekstiä. Valoisia kevättalven päiviä!

  VastaaPoista