sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jumankekka mullon hauis!

Olen tyytyväinen, kuin kermaa latkinut katti. Sain vihdoin käännettyä kasvimaan pihaan. Välillä ähisin ja kävelin tosi joustavasti..lähinnä muistuttaen tyyppiä jonka  kauluksesta on tungettu selkäpuolelta seiväs läpi housuihin. Mutta kyllä kannatti vähän jäykistellä, kun pian saan laittaa taimet ja siemenet kasvamaan omin kätösin muokattuun maahan.


Vielä tuossa on työtä, ennenkuin pääsen istutus puuhiin, mutta eniten lihaksia kysyvä homma lienee nyt takana. Tuossa on ollut joskus muinoin kasvimaa, mutta oli ihan umpeen kasvanut ja väärällään villiintynyttä viinimarjaa.  Tasoitetulle harmaalle kivituhkalle asettunee pieni kasvihuone.


Hauskaa nähdä mitä saan kasvamaan, ja riittääkö puhti hyörimään rikkaruohojen metsästyksessä.


Iloa keväisiin puuhiinne - Valoru-

5 kommenttia:

  1. Ihanaa saada iloita kanssasi työtyytyväisyydestä! Paljon menestystä kasvimaasi jokaiselle innolla odottamallesi versolle!

    VastaaPoista
  2. Jes! Hyvä pikkusisko! Kiva nähdä mitä kaikkea tuolta alkaa nousta pintaan. Minun kasvimaa odottaa koneellista työvoimaa. Kannoin vähän risuja tänään, nyt oikea käsi on paisuksissa kuin limppu, pirskatti sentään. En tahdo oikein sopeutua tähän sairaan rooliin. ärrr murr

    VastaaPoista
  3. Kiki, kiva että kävit täällä iloitsemassa. Olen nyt saanut istutuspenkit valmiiksi, seuraavaksi sitten siemeniä, jeee!

    Valokki, no voihan setsuuri sentään! Voi toisaalta olla hyväkin että et sopeudu, ainakaan liikaa, mutta ehkä on hyvä muistaa lepuuttaakkin välillä. Ja kyllä on varmaan jänskää seurata mitä kasvaa tuonne penkkeihin ja miten, kunhan ensin saan siemenet multaan.

    VastaaPoista
  4. Voi Sinua onnellista kun saat istuttaa ja laittaa minulla on vain niin pieni takapihaterassi eikä enää omaa pihaa.. kukkakuvasi ovat hurmaavia.

    VastaaPoista
  5. Mustaleski, kiitos kommentista :) Luulen että nupissani rupeaisi piankin piippaamaan tilttiä jos joutuisin jonnekkin betoniviidakkoon, joten olen tavattoman kiitollinen tästä kodistani metsän kupeessa. Toivotaan sinullekkin uusi ihana piha..surrr

    VastaaPoista