maanantai 30. toukokuuta 2011

Sadetta ja paistetta

Kylläpä jaksoikin sataa! Oli siinä semmoinen hauskuus, että sain uppoutua puutarhalehtiin ja suunnitella kaikenmoisia unelmia:) Välillä hipsaisin kasvihuoneeseen laittamaan muutamat taimet isompiin purkkeihin ja tökkäisemässä  uusia siemeniä  purkkeihin.


Kukat ja lehdet näyttivät myöskin aivan ihanilta pisaroissaan. Niitä piti yrittää sihtailla, vaikka tuuli vähän tekikin tepposia. Välillä olen soitellut Valokki-siskolle ja ihan " pikkuoravana" hyperventilaation partaalla pipittänyt mitä kaikkea kätsää voisikaan laittaa kasvamaan ja miten mistäkin tulis vähän mahtavan näköinen juttu!! Sisko parka, on korvat punaisena joutunut kuuntelemaan höyryjäni.


Vähäsen piti jo laittaa yrttti ja kukkajuttuja ulos. Toivottavasti ei halla napsase heitä, noh, kieputan öiksi vähän hallaharsoa päälle. Tai jos oikein pahalle näyttää kiikutan kasvihuoneeseen sisälle. Jee! elämä on ihanaa kun saa paljon kuoputtaa. Kasvihuoneen kanssa on opettelemista, että miten nopsaan se lämpötila nousee ja sitten tuuletella. Aurinko on näyttäytynyt niin vähän, että vasta nyt sen pääsee näkemään.


     Luulempa silti, ettei kukkasilla ole hätää, koska löysin puutarha-keijun kodin tonttimme laidalta :)
     Varmastikkin saan apua tässä puuhassa. Iloisia päiviä kaikille! --Valoru--

3 kommenttia:

 1. Iloisia päiviä pikkuisin siskoni :) Ihanaa kun olet noin virtaa täynnä! Osaan jo kuvitella mitä kaikke upeutta sinun purnukat ja ruukkuset onkaan täynnä. Halimuks ja ruts...

  VastaaPoista
 2. Valoru,
  Voi kuinka ihanaa, odotan jo pääsyä tutkimaan taimikokoelmaasi. Puhelusi ovat olleet ilahduttavia, olen itse yhtä höyrähtänyt. Tämä tauti pahalainen vain jarruttaa toimintaani. No ehkä olisin jo myllännyt koko tontin mullinmallin ja se olisi kuin pommin jäljiltä. Voi onkohan minulla puutarha-keijua?, varmasti. Ellen ole jo kärrännyt sitä epähuomiossa ojanluiskaan lehtien seassa. Iloista loppuviikkoa ja hyvää reissua.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana puutarhakeijun koti, että onnistuitkin sen löytämään. Luulen silti että keijut on aika ujoa porukkaa, lähestythän hänen kotiaan varoen. Kukkakuvatkin tosi kivoja. Toivotaan että halla ei vieraile luonasi.
  Hyvää loppuviikkoa ja lämpöisiä haleja.

  VastaaPoista