lauantai 14. toukokuuta 2011

Yllätyspokaali

Laitan tähän nämä vastaukset "pokaalihässäkkään" jonka sain Valokilta. En osannut, enkä jaksant keskittyä sitä linkki/kuva juttua tähän tökkäsemään.


 1. Olen ikuinen "kakara", naivi, hyvään ja kauneuteen uskova hassu
 2. Olen sulkeutuva/vetäytyvä, kipitän omiin oloihini nopeasti jos ilmenee: teennäisyyttä, ilkeyttä, "besserwisseröintiä", tekopyhyyttä, kyynärpääkilpailua, status-egoilua ( onko tuo sana O_O )
 3. Pohdin kysymyksiä kuten: Onko ihminen sama kuin ruumiinsa, vai sama kuin sielunsa-ajatuksensa-tietoisuutensa? Missä ihmisen sisimmän koti on, mihin se menee kun ruumis kuolee...jne
 4. Rakastan luonnossa olemista, auringon paistetta, kuun kumotusta, sadetta ja tuulta. Rakastan sitä taikaa, henkeä, voimaa ja satua, joka asuu kaikessa luonnossa kasvavassa.
 5. Olen eläytyvä/empaattinen, ehkä liiankin. Vetistelen, hihitän hillittömästi tai kiljun esim elokuvia katsoessani.  
 6. Omistan kotialttarin, johon asettelen vuodenajan mukaisia koristuksia. Ne voivat olla kiviä, oksia, sulkia tai muita luonnosta löytämiäni aarteita. Käytän paljon aikaani koristeiden suunnitteluun ja asetteluun, samalla "järjestelen" itseäni, virittäydyn ajan henkeen ja pohdin siihen liittyviä asioita.
 7. Kehittelen päässäni jos jonkinlaista idea "härpäkettä", kuva, juhla, askarrus, puutarha, asu(itsetehty, fantasia,satu jne), koristus, maalaus, ylipäätään ihanmitävaan. Hajoitan itseäni siis vallan onnistuneesti ja joskus pääni on niin täynnä että koko shöbääng räjähtää sisäänpäin ja jäljelle jää vain savuavat sieraimet!
 8. Musiikki on ihanaa! Sen kautta voi elää nekin tunteet jotka muuten ovat vaikeita. Musiikki voi avata lukkoja joita sanoin ei aina pysty. Tanssien voi purkaa akut ja ladata ne uudelleen. Teen niin välillä itsekseni namikat kaakossa, täysillä !

Siinähän tuota jo tulikin "taudinkuvaa" :) riittämiin.   - Valoru-
5 kommenttia:

 1. No siinähän tuli läpileikkaus, aika hyvä! monimuotoisuuden "taudista", joka taitaa olla vähän sukuvika. Kaikista idearikkaampi ja lahjakkaimpiin lukeutuva olet meidän poppoosta.
  Ps. mistä olet kehitellyt noin hienot kirjasimet banneriisi? Minulta koneen tyhjääminen ja Picasan uudelleen lataaminen vei kaikki kivat fontit, jäi vain jäykät kökkelöt jäljelle.

  VastaaPoista
 2. Olet rakas kaikkinesi ja ikuinen ihailun ja ihmettelyn kohde. Olen aina ajatellut, mihin kaikkeen meidän sisaruksista olisi jos olisimme saaneet sopivaa ohjausta. Eikä se vieläkään ole myöhäistä, hyvällä tiellä olette.

  VastaaPoista
 3. Valokki, kiitos, juu ideaa pukkaa välillä runsain mitoin. Toteutus vaatisi aikaa enempi, mitä tällä hetkellä omistan omille hulluuksilleni. Kaikki me ollaan tässä perreessä sellasii,,niinkus tiiät aina pitää saada jotain toteuttaa.

  Seijamarjatta, kiitos <3 Niin, kyllä meis semmonen taidekäsityöläisyys/ performanssihulluus varmasti asustaa. Kyllä meistä kaikista tulisi vallan hyvii boheemei taiteilijoita, jotka toteuttais ( osin totettaakin) aivomyrskyjensä kokoon keittämiä ajatuksia ja asioita. Mutta turha surra sitä mitä ei ollut tai tullut, naatitaan elämästä ja leikitään taiteilijaa aina kun huvittaa. Olet rakas myös, lämmin rutistus sinne.

  Sitä mitä sinussa ei ole, on paha teeskennellä. Toisaalta, sitä mitä sinussa on, on paha kieltääkkään. Ollaan itsejämme, rakentavasti <3

  VastaaPoista
 4. Oli mukava käydä täällä lukemassa sinusta, monet asiat tuntuivat tutuilta, ykköskohta ehkä eniten sekä viimeinen, uskon musiikin parantavaan voimaan.

  VastaaPoista
 5. Manteli, kiitos ja mukavaa että kävit.

  VastaaPoista