keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kesä-elämää

Olen viettänyt kesä-elämää. Nauttinut auringosta, tuulesta, kukkivista kedoista ja veden loiskeesta.
Tämä se on lääkettä ja mannaa väsyneelle vaimo-ihmiselle.


Tunsin jälleen, miten nautin samoista asioista kuin pienenä tyttönäkin. Ihmisen ilot ovat lopulta niin pieniä ja yksinkertaisia, kunhan muistaa kysellä itseltään, mistä oikeasti tulee se hyvä olo ja rentous.


Kun saa hetken olla vain itselleen, muistaa taas miten rakkaita ovatkaan kaikki omat kullat. Ukkoseni, mukulat (vaikka ovat jo isoja silti aina "pieniäni") ja kissu-neiti. Joskus on hyvä saada annos nais-huumoria ja nais-puhutaan tämä nyt halki poikki ja pinoon aikaa.
Se on eheyttävää, löydän taas minuuteni, juureni, kallion mistä olen ponkaissut elämääni. On hyvä välillä muistaa, palata lähteelleen ja juoda kulaus kirkasta "alkuvettä"

Kukaan ei varmaankaan ole huomannut että opin juuri tekemään kollaaseja :)

5 kommenttia:

 1. Kauniin herkullisia kollaaseja, olet koonnut. Herkkien ajatusten kera, mukavasta "loman pätkästämme":)

  VastaaPoista
 2. Hianoja kollaaseja! Meinasin itsekkin laittaa niitä , mutta laitoikin sitten perinteiseti kuvat:) Meillä oli tosi voimia antava viikonloppu kiitos siitä.

  VastaaPoista
 3. Teillä on molemmilla laadukkaammat kuvat, niitä on ilo nautiskella kuva kerrallaan, meikä suhaa ja sählää ja vahingossa ehkä osuu joskus joku kivakin kuva.

  VastaaPoista
 4. Alkuvedet, sanojen kalat, kollasien kesäinen tunnelma, kiva!

  VastaaPoista
 5. Kiitos marjaisa, käytän paljon vesi-sanoja, koska koen veden niin omaksi elementikseni ja sillä on jotenkin luontevaa kuvata omia aivoituksiani.

  VastaaPoista