perjantai 23. heinäkuuta 2010

Loma-elämyksiä

Tajuntani on räjähtänyt, ainakin melkein. Olen päässyt satu/aikamatkalle keskiaikaan. Vaikka ilma on ollut kuuma ja jalat ovat anelleet armoa, olen heilunut pitkin Tallinnan vanhankaupungin katuja edes takaisin kamera räpsyen. Mikä määrä ihania vanhoja taloja, holvi-kaaria, ikkunoita, ovia ja kauniita sisäpihoja.


Lisäksi kävimme muutamissa aivan ihanissa ravintoloissa syömässä, joissa hyvän ruuan nauttimisen lisäksi silmäni näkivät vaikka mitä ihanaa ja kaunista. Päätin laittaa muutaman kollaasin koska kuvia on niin tajuttomasti etten osaa päättää mitä tänne laittaisin. Joten, muutama tämmöinen sitten tuli tökkästyä.Nyt alan sulatella kaikkea näkemääni, ja toivottavasti oma mielikuvitukseni saa ison vitamiini-ruiskeen ja alkaa suoltamaan jotain kivaa käsieni kautta, sitä odotellen...

3 kommenttia:

  1. Oijoivoiaijjai!! Ihania, jestas! En olisi varmasti päässyt tuolta lainkaan kotiin. Minut olisi pitänyt repiä irti kameran kanssa ja raahata väkisin laivaan. Sittenkin olisin vielä tarrannut, johonkin kiemuraiseen taottuun porttiin holviin. Kaunista! Justiin sellaista mistä pidän ihan tavattomasti.

    VastaaPoista
  2. Vaikeaa lähteminen olikin, mutta helle ja väsymyksestä punaisina pieninä "possuina" tykyttävät varpaat auttoivat asiaa hieman. Katselin kyllä kaihoisasti kaupungin loittonevia muureja..piisk!

    VastaaPoista
  3. Juu Tallinna, ja varsinkin vanhakaupunki on käsittämättömän ihana! sinne tarttis oikeesti lähtee porukalla... Ei taitais viikko riittää alkuunkaan, noiden kaikkien ihanuuksien kuvailemiseen ja katselemiseen.

    VastaaPoista