keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tassu-sulkeiset ja kesäloma

Tuisku-kissa sai tassuvamman, kun puolusti reviiriään(=ulkoiluhäkki) turhan innokkaalta sulhaselta. Muutama päivä meni, meiltä molemmilta(ja tyttäreltä), itkua tuhertaessa ja möllöttäessä yläkerran perimmäisessä nurkassa. Syötin Tuiskulle kissunapuja kädestä ja juotin vettä, pikku kulauksia. Nyt kissa-neiti on jo melkein entisenlainen, ellei oteta huomioon "spok" tervehtivää tassua..


Oli toisaalta hellyttävää huomata, miten kovasti Tuisku luotti meihin, tassua sai katsoa ja vaikka jalka oli turvonnut , kipeä ja vuoti verta sai hänet nostaa syliin.


Nyt Tuisku on jo kovasti pirteä ja touhuaa entisä touhujaan, teroittaa kipeän tassun kynsiäkin ja laittaa taas kierrätyspaperit silpuksi:) Toivon että toipuminen jatkuu yhtä hyvin. Kissuli jäi tyttäreni hellään hoivaan ja uskalsimme siipan kanssa käydä hieman lomailemassa ja katsomassa Turun keskiaika markkinoita. Katsottavaa olisi ollut paljonkin, mutta koska ilma oli tosi kuuma ja ihmisiä niin paljon emme jaksaneet kovin pitkään kierrellä. Parasta antia  minulle oli ihanat puvut joita näin sekä upeat käsityöt. Tunnelma vain olisi paljon aidompi jos ihmiset uskaltaisivat heittäytyä leikkiin ja pukeutua teeman mukaan. Kuvistakin tulisi kivempia, kun jonkin adidakset tai pantterit ei loistaisi joka kuvan taustalla. Ymmärrän toki mukavuus syyt, mutta" lavastaja" minussa kapinoi...heehee :)

Kyllä alkoi ompelu-kynsiä syhyttää kun sai niin hyviä ideoita ja innoitusta kauniista asuista. Mielikuvitukseni sai rautais-annoksen illuusiota jota on niin ihanaa luoda. Jatkoimme matkaa viilentelemään kohti saaristoa, jossa aurinko ja tuuli hellivätkin meitä kovasti. 
Pääsin hetkeksi hyvin loma-tunnelmiin ja kiire ja normi-touhut jäivät mielestä pois. Kaiken täytti turkoosi vesi aaltojen loiske, joutilaisuus ja lämpö. Toivon että tunnelma jäi minuun kiinni, enkä ala hötkyä turhia koska loma on vasta alussa. Kesän hempeyttä ja leppoisuutta <3 !

3 kommenttia:

  1. Voi Tuisku kisu, onneksi ei käynyt pahemmin. Kivoja kuvia, sait keskiaika markkinoilta. Ehkä ensi vuonna, on oma koju pystyssä? toivotaan. Saaristo kuvat näyttävät ihanilta, vesi houkuttelevan sinistä, ihanaa. Ei hötkyillä, nautitaan, leppoillaan.

    VastaaPoista
  2. Hui sentään Tuiskulaista, onneksi tassukka parani. Kivoja kuvia markkinoilta... yhdyn ylläolevan siskoni toiveeseen.... että ensivuonna olisimme itsekkin jossain kojussa mukana tunnelmissa;) Ihanat saaristokuvat

    VastaaPoista
  3. Saaristossa oli ihan oma tunnelmansa ja lämpimästä säästä johtuen, tuli ihan ulkomailla olon fiilinki.

    VastaaPoista