tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kesän jämiä

On se taas niin outoa palata töihin. Sitä on saanut levitä ihan omaksi itsekseen ympäriinsä. Nyt on ihan  työlästä läjätä itsensä taas työmuottiin, tahtoo väkisinkin tursuta ulos sieltä täältä.


Jotenkin minusta tuntuu että tämä kesä on ollut erityisen värikäs ja tapahtumarikas. Loma oli ihana, siihen mahtui paljon, vaikka vietin sitä vain kolme viikkoa. Jos jotain jäin kaipaamaan, niin ehkä vielä muutamia kiireettömiä päiviä. Tiedättehän sellaisia joina vain katsellaan kun pilvet seilaa ja heinät heiluu.Vuodenpyörä pyörähtää ikiaikaiseen tahtiinsa, Viljat kypsyvät hyvää tahtia pellolla, pian alkaa elonkorjuu.


Pellolla on ihan oma maailmansa, jossa olet keskellä kultaista kahinaa, tuulen suhinaa ja taivasta, oi niin sinistä taivasta. Vaikka mielessä häilyy surumielisyys kesän loppumisesta, tunnen vahvasti että kaikki vuodenajat ovat kauniita omalla erityisellä tavallaan. Tunnen jo nenässäni korjattavan viljan ihanan tuoksun joka nousee voimallisena illan tullen pelloilta, tai miltä voikaan näyttää elopellon yllä iso kuu.

Nautitaan muuttuvasta ajasta, kesän ja syksyn sulautumisvaiheesta ja vielä lämpimistä illoista.


4 kommenttia:

 1. Tämä oli hyvä kesä, erilainen. Tai sitten siitä osasi nauttia toisella tavalla. Syyskesä on ihanaa aikaa, johon mahtuu upeita "kypsän" luonnon, aisteja hiveleviä asioita. Nautitaan tästä hetkestä, tästä ajasta näistä päivistä. Lämpimän halauksen lähettää isosisko:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haleista, tulivat tarpeeseen. Yritän tsemppailla itseäni supistamaan omaa haahuilu/puuhailu aikaani. Työn aloitus väsyttää ja on ollut pakko ottaa iltapäivätirsoja, joten illat ovat olleet lyhykäisiä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania vilja-kuvia!! Saapastelu kuva on hauska ja erilainen, kuitenkin koskettava ainakin minulle maalaisjuuriselle. Kiitos näistä sinulle Valoru ja energinen halaus :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haleista, niitä ei saa koskaan liikaa. Meillä saapastellaan nyt tämäntästä katsomaan joko vilja on kypsää, kuulostellaan sateita ja poutajaksoja puimista silmälläpitäen.

  VastaaPoista