sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Hauskoja hetkiä, akun latausta.

Hautauduin muutamaksi hetkeksi elettyyn elämääni. Katselin kuviani ja monet niistä nosti hymyn huulille. Nyt kaipaan jo kevättä ja valkeus välillä väsyttää. Toisaalta on mukava odottaa kevättä ja miettiä mitä kaikkea hauskaa tulevaan mahtuukaan?

Jään odottelemaan hyviä hetkiä ja ihania retkiä, sekä kaikkea muuta hyvää mitä kehittyykään.


<3 Valoru <3


8 kommenttia:

 1. Upeita kollaaseja! Kesää kohti menossa ollaan, vaikkei aina siltä tunnukaan (tänään tihuuttaa ja on sankka sumu). Erityisesti ihastuin viimeisen kollaasin vihreään sävyyn.

  VastaaPoista
 2. Voi noita ihania, kivoja yhdessäolon hetkiä. Toivotaan niitä runsaasti tuleviin päiviin. Halaus pikkusiskolle:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kollaaseja, piristystä talven keskellä, tuli ihan tarpeeseen. En ole vielä uskaltautunut ajattelemaan kevättä kuin vähäsen, arastellen, laskenut mielessäni päiviä, viikkoja, kuukausia.
  Iloitsin, kun huomasin, kuinka lähellä kevättalvi oikeastaan on, jo parin viikon päästä helmipöllön puputus kuuluu metsän siimeeksessä, eikö olekin ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kollaaseja superkivoista jutuista joiden tiimoilla olemme yhtdessä hauskoja ja rentouttavia hetkiä viettäneet. Ihan massusta kirpaisi kun mietin, mitähän mukavaa kevä tuokaan tullessaan. Halit siskuunen.
  kirjotteli Kaarnikka-sisko

  VastaaPoista
 5. Tuttuja tapahtumia näkyi muutamissa kuvissa. Kivoja kollaaseja. Selasin juur omia kuviani ja ajattelin noista kesäisistä kuvista tehdä muutaman kollaasin, vaan ehditpä jo edelleni. Onneksi kuvat on sentään hiukan erilaisia. Täällä onkin jo hiukan keväistä joten saan oikein pitkitetyn kevään ja kesän kun sitten myöhemmin tulemme Suomeen. Lämpöisiä terkkuja koko siskokatraalle, ihanaa kun olette olemassa.

  VastaaPoista
 6. Kiki, kiitos. Niinhän se on että kevät ei vielä oikeastaan näy, mutta niinkuin luonnossakin, niin ihmisessäkin se sykähtelee syvällä, heittäen välillä pienen kipenän tulevasta olemukseen.

  Valokki, halaus sinnekkin, kyllä vaan, vielä on eessä monia kivoja hetkiä.

  Manteli kiva jos piristi :) Katselin itsekkin kuviani mielen lämmikkeeksi ja muistinkin monta iloista asiaa. Oi pöllön puputusta, niitä hetkiä kun hengitetään vain sisäänpäin ettei säikytettäisi...saisipa pöllöstä kuvan oisko hienoa mitä?

  VastaaPoista
 7. Kaarnikka, niinpä mitäs kaikkea keksittäiskään ;)

  SeijaMarjatta, no äh! Laita silti kollaaseja koska on hauska nähdä muitakin kun vaan noita omia. Aikas upeeta että on pitkä kevät, se onkin kivaa aikaa kun luonto muuttuu kokoajan, aina on jotain uutta ihasteltavaa. Kivaa tosiaankin on myöskin nähdä taas, ikävä täällä pikku-isoa-siskoa on :) <3

  VastaaPoista
 8. Elämänmakuista ja luonnonläheistä.

  VastaaPoista