torstai 6. tammikuuta 2011

Talven hiljaisuutta


Lumihiutaleet, niin hauraat ja kauniit. Kaikki yksilöitä, ei kahta samanlaista. Kaikkialla valkeaa, puut kuorrutettuina hahtuvin. Voisi luulla että mikään ei liiku, mutta lumen alla maan sydän sykkii. Lepo on tarpeellista ihan kaikelle. Seisahtuminen elämässä ja ajatuksissa. Silloin voi kuulla mitä sydän oikeasti kertoo.

Omani kertoi halusta päästää ulos luovuuspyräys, jonka tuloksena Siliba Timteli Pippurikuppi ihailee tässä lumihiutaleita, jotka taas halusivat kertoa jotain meille. Maalailu ja piirtely oli taasen niin hauskaa, että ehkä  Siliba seikkailee enemmänkin,,ken tietää ?

4 kommenttia:

  1. Kivaa! kivaa ihanaa, olen niin odottanut, milloin alkaa sutit suhisemaan ja värit roiskumaan. Katselin kaihoisesti maalauspohjiani viime viikolla. Ehkä jonain päivänä valkoisen pinnan peittää kirkas värikäs leikki, varmasti päätin just niin. Siliba Timteli on valloittava. Halauksia! rutistuksia joiden mukana iloa ja hyvää mieltä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, taas tälläinen mahtava piirros!
    Odotan innolla lisää, toivottavasti inspiraatiota löytyy!

    VastaaPoista
  3. Tervehdys Vain Siliba Timteli, kiva kun tulit tänne sivuille. Samaan olen miettinyt kun valokkis-siskokin tuossa yllä.. Pitäs piirrellä ja kuvailla edes niitä jota on jo piirrellyt.. Halauksia ja iloa

    VastaaPoista
  4. Ps ps.. innostuin tuosta sinun kuvastasi niin että otin ja kuvailin omiakin piirtelyitä;). Lisäilin ne tuonne nysväämistä ja näpertellyä blogiin... Kiitos innostuksen siemmenestä sisko:)

    VastaaPoista