maanantai 3. tammikuuta 2011

Sydäntalven tunnelmia

Flunssa on pakottanut hidastamaan tahtia,  silläkin on siis positiivinen puolensa.  Olen niistänyt nenäni melkein irti päästä ja olo on laimeahko. Selällään kattopaneleita laskeskellessa on kuitenkin ollut aikaa taas pohtia. Miten helposti sitä unohtaakaan touhunsa keskellä elämän  ihmettelyn ja hetkeen pysähtymisen. Helppo on myös kuuroutua oman sisimpänsä kuuntelusta, sen hiljaisen tiedon viesteistä.


 Loppuvuosi oli aikamoisen raskasta, eikä yhtään helpottanut edes viime hetkillään. Äitiäni hoidellaan nyt keuhkoveritulpan vuoksi sairaalassa. Rakas on hän, toivon kovasti voimia paranemiseen. Ihailtavalla tavalla  hän oli tuumaillut, olevansa ihan onnellinen ja tyytyväinen tähän elämäänsä. Että jos nyt tulisi lähtö, on hän senkin hyväksynyt ja siihen valmistautunut. Toivottavasti kuitenkin saamme hänet vielä pitää luonamme.


Kaipaan kovasti siskojani, tahtoisin päästä omieni pariin hetkeksi. Elämän epävarmuuden keskellä, on lohdullista tietää että on henkinen koti ja juuret yhdessä heidän kanssaan.


Arki kuitenkin alkaa ja sen mukana aherrus. Toivottavasti nuhanenä alkaa antaa jo periksi, vaikka sitkeässä tuntuu olevankin.  

Lempeätä viikkoa!
7 kommenttia:

 1. Ihanat värit uudessa bannerissa. Flunssassa täälläkin ja huomasin, että kun on niin väsynyt ettei jaksa muuta kuin olla, alkaa ajatukset juosta jotenkin vilkkaammin ja putkahtaa jopa uusia ideoita. Aivot alkavat työstää keskeneräisiä, kiireen keskellä puolitiehen jääneitä asioita. Paranemista sinulle ja kantaäidille!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on bannerisi, tulta, vettä ja maata. Meilläkin flunssa aloittelee jo toista kierrostaan, tytär makaa kuumeessa kotona.
  Toivottelen sinulle ja äidillesi paranemista ja onnekkaampaa loppuvuotta♥

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista pikkusiskolle, vaan sitä sisimmän kuuntelua voipi kyllä jatkaa, tiedän, se on vaikeaa arkipäivän tuulissa. Entäpä jos alkaisi pitää jokapäivä tai edes kerran viikossa sellaisen tuumaustuokion. Varaisi sille ihan oman ajan, oman tunnin joka olisi ihan sitä varten että voisi tuumailla, tai vain levätä. Kapa tietty sanoisi heti että sinulla on rauhoitus aika joo... Laitan täältä myös äitiliinille suuren paketin parantumis energiaa.

  VastaaPoista
 4. Onnellista vuotta 2o11 tulin toivottamaan. Toivottavasti äitisi toipuu nopeasti ja olosuhteisiin nähden parhaalla mahdollisella tavalla. ♥

  VastaaPoista
 5. Lempätä vuodenjatkoa sinullekkin rakas pikkusisko. Äitikältä terveisiä, tulin vähän aikaa sitten hänen luotaan. Äitille voi soittaa hänellä on kännykkä mukana ja vähän odotteleekin soittojanne. Kaikki hyvin edelleen hänellä.

  Ihania kuvia sinulla taas.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti paranet pian :) Toivottavasti pääsemme myös pian yhdessä kokoontumaan. Siskoikävä täälläkin on :( Onneksi Kaarnikka on lähellä, voidaaan aina parantaa maailmaa yhdessä kun alkaa oikein ahistaa. Äidin tilanne näyttää nyt aika valoisalta, toivotaan ja uskotaan, ettei tule takapakkeja.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti kommenteista kaikille, "omille" ja blogiystäville. Ehkäpä tästä flunssa voitetaan toivon niin. Onneksi äitimme on sellainen tervaskanto :) että huh huh! Nautitaan satumaisista talvimaisemista, nyt kun valkeutta ja kuuraa on tarjolla. Kuunnellaan lumista hiljaisuutta ja mielissämme seilaavia ajatuksia ja ideoita.

  Haliruttaus!

  VastaaPoista