maanantai 29. heinäkuuta 2013

Rumpukurssi Ruuhinevalla

Säät suosivat meitä Kauhajoella, Ruuhinevan Turvekammilla. Osa kuumuudesta taisi olla energiaa, joka meistä kurssilaisista virtasi ilmoille. Näitä rumpuja "synnytettiin" niin tiiviisti ja keskittyneesti. Taivaan Ukkokin jylisytteli omia mahtavia rumpujaan meille malliksi ja innoitukseksi.


Turvekammi itsessään oli todella inspiroiva ja sopiva oman rumpuni syntymäpaikaksi.
Monta tovia kului "luppo aikana" rakennuksien ihmettelyyn ja yksityiskohtien katseluun.
Kyllä ihmisen luovuus ja halu ilmaista itseään on mahtava juttu. Melkoinen taitaja ja taiteilija on paikan rakentaja Erkki Kalliomäki, Tässä paikasta pieni esittelyhttp://www.nummijarvi.fi/site?node_id=110


Kurssimme vetäjä Johanna Pääkkönen oli hyvä opastamaan ja neuvomaan kiperissä tekemisen käänteissä. Rummun teko olikin melkoinen matka, se oli intensiivinen myös pään ja sydämen sisällä. Johanna   johdatteli meitä  lempeästi kuuntelemaan ja katselemaan sisintämme.Yhdessä oleminen, tekeminen ja jakaminen " avaa" jotakin minussa, kanavia napsahtelee auki, enkä osaa vielä eritellä, mitä kaikkea onkaan hyvällä tavalla lähtenyt jylläämään sisälläni.

Mukana kulkee kiitollisuus ja aina uudelleen nousee nöyryyden tunne, miten paljon onkaan vielä opittavaa ja oivallettavaa. Miten onkaan maltettava kuunnella hiljaista opasta itsessään ja näkymättömässä maailmassa josta energia virtaa.

Kiitos Erkille paikasta. Kiitos Johannalle ihanasta kurssista. Kiitos mukana olleille jakamisesta, hyvästä hengestä ja "synnyttämisen" riemusta ja tuskasta :)


Yhtä ihanaa kokemusta rikkaampana,  uutukaistaan tämän tästä kiitollisena halaillen.
-Valoru-

8 kommenttia:

 1. Mahtava, kaunis rumpu ja ihmeellisen ihana paikka olla kurssilla. Varmasti upea kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rummun teko oli maagista puuhaa. Luonnon materiaaleilla oli oma tapansa ja halunsa muotoutua. Lopputulos oli siksi riemastuttavan hallitsematon ja yllätyksellinen. Oli todella upea juttu.

   Poista
 2. Kaunis se on. Päivä oli ihan ja olen täynnä uutta voimallista energiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavasti tuuppaa ja antaa voimaa tämä kokemus. Nyt kova hinku alkaa uuden rumpukapulan teko. Mutta kuuntelen nyt hetken, miten se haluaa valmistua :)

   Poista
 3. Ihana rumpu tuo sinunkin "vauvasi", sydäntä liikuttava, maaginen ja voimia antava kokemus oli tuo.. Linkitin sinun sivusi omille sivuilleni kuten myös Valokin. Halit: Kaarnikka-sisko

  VastaaPoista
 4. Sanomattoman kaunis ja kiehtova on tämä sinunkin rumpusi. Mahtaako ensi kesänä olla uusi kurssi?

  VastaaPoista
 5. Onpa kerrassaan upea rumpu! Ja paikka on aivan ihanan näköinen!
  Kaikki sinun kuvasi ovat niin nättejä, ja blogi kokonaisuudessaan on hirveän kaunis. Tätä on miellyttävää lukea. :)

  VastaaPoista