lauantai 21. huhtikuuta 2012

Maalaus - Kuutar

Halusin näin Uudenkuun päivänä maalata kuvan Kuuttaresta. Minulle hän on kiehtova, kaunis ja alati muuttuva Jumalatar jonka koen läheiseksi itselleni.

Seuraavaksi taidankin kokata itselleni puhdistavan yrttikylvyn (= vati jossa on yrttejä ja vettä).
Menen sitten saunaan lauteille ja nautin hyväntuoksuisesta pesuvedestä.

Illemmalla voisi sytyttää kynttilöitä ja vain olla.  Antaa ajatusten matkustaa jonnekkin kauas taivaanrantaan tai sen taakse. 


Leppoisaa iltaa!                    - Valoru-

8 kommenttia:

  1. Hienon Kuuttaren oletkin maalannut, niin kauniit väritkin siinä on.
    Ja niin tosi upeesti aiot viettää lauantaiiltaa, saunomalla, yrttituoksuista nauttien.
    Mä nautein sun videosta ja sen musiikista ja kuvista tietty myös, ihan siihen pääsi itsekkin sisään, kun sitä musiikkia kuunteli. Oli niin kaunista ja romanttista..voi, kumpa olisikin vielä nuori ja kaunis, hi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Harakka,värit ovat minulle hieman outo valinta, mutta nuo siihen tauluun halusivat. Vaaleanpunainen kuvaamaan ehkä rakastavaa lempeyttä, siniset vettä, yötä ja parannusta, Viininpunainen/purppura hedelmällisyyttää, alkuvoimaa ja elämää.
      Maalatessa en niinkään noita merkityksiä ajatellut, vaan vasta jälkeenpäin.

      Sauna oli rentouttavaa, löylyt hellivät.

      Empä itsekkään ole enää nuori, muttei se estä tunnelmissa viivähtämistä, niistä voi onneksi nauttia aina.

      Poista
  2. Ompa hän uhkea ja kertakaikkisen viehkeä, vähän vallaton ja veikeä? Suuri ihailuni valorun!

    Minä tulin tästä todella hyvälle mielelle, toisin kuin siitä levottomuudesta ja pimeydestä mikä kuuhun usein liitetään, tässä oli vain pelkkää hyväntuulista kuuttaren valoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mustis, minun Kuuttareni on usein iloinen. Minulle hän on kaunis, kaikissa vaiheissaan, joskus vähän surumielinen, toisinaan lohduttava, välillä voimakas ja loistava. Liitän hänet naisena olemiseeni, ja siihen kuten kuuhunkin kuuluvat kaikki elämän värit ja tunteet, myös ne tummat raidat. Mutta kuten kuukin niin elämäkin etenee vaiheesta toiseen, lohdullista on se.

      Poista
  3. Upea Kuutar! Minäkin ihailen aina kuuta. Musiikki on todella kaunista. Pidän juuri tällaisesta matalasta viulusta. En ole tarpeeksi musiikista tietoinen, jotta tietäisin tämän viulun nimeä, mutta pidän siitä. Nauha katkeili jonkin verran, ehkä joku kuunteli samaan aikaan, tai sitten tätä on jo kuunneltu niin paljon. En tiedä vaikuttaako näihin kuuntelumäärä, kuten ennen levyihin, ei kai :-)
    Hieno kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Uuna, kuussa on tenhoavaa voimaa. Huomasin vasta tökättyäni videon tuohon että se hieman takeltelee,,täytyykin katsoa onko samaa kappaletta laitettu useamman kerran, joskus löytyy toimivampi versio.

      Poista
  4. Mahtavan upea ja loputtoman kiehtova!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiki, hihhii :) Niin hän onkin, juuri sellainen, hienoa jos kuvaan on edes vähän ripsahtanut hopeista taikapölyä.

      Poista