maanantai 9. tammikuuta 2012

Aamu, pakkasta ja aurinkoa

Pieni kuvatarina tästä aamusta. Ensin ähelsin Tiibettiläiset liikkeet, joilla taas umpijäykkä selkäruoto notkistui ja pää heräsi..snap!


Puuhella toi mukavasti lämmintä, sulatti marjat ja lämmitti tee ja puurovettä. Ulkona oli kerrassaan kaunista!
Hyppelehdin hakemaan kameraa ja kuvailin jos mitäkin ikkunasta, meinasi puurokin siinä jäähtyä.


Kaunis ilma oli saanut pikkuiset ystävänikin liikkeelle sankoin joukoin. Huh, mutta ulkona kävi vilinä. Närhi on mitä ihanin lintu, jotenkin persoonallinen, ja pitää muitakin ääniä kuin sen "krääkkis" varoituksen.http://www.luontoportti.com/suomi/fi/linnut/narhi



Vilskettä ja vilinää oli hetken sisälläkin, kun Tuisku-apulainen pakkasi ukkoseni kanssa kuusen (teko-sellainen, joka on palvellut jo.....kauan, hankittiin pojan allergisen nuhan takia). Narut ovat jotain, jota Tuisku ei voi vastustaa. 

- Valoru -

4 kommenttia:

  1. Niin kauniit kollaasit olet aamusta koonnut. Minäkin näin tänään ensimmäiset närhet lintulaudalla, muuten laudalla on ollut paljon hiljaisempaa kuin viime talvena. Voi Tuisku ihanuus, niin osallistuva ja hellunen.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia kollaaseissasi! Kaikkia noita eläimiä voisi varmaan seurata koko päivän...

    VastaaPoista
  3. Miksi en muka tänne ehdi, kun tulee aina niin kiva olo.. ja mikä hellunen kissa tämä Tuisku. Kissankin ottaisin, mutta allergian takia on ollut tyytyminen enemmän koiraan, tosin tuskin sekään ihan terveellinen valinta on minulle ollut mutta pakon edessä.. Mukavaa vuoden alkua Tuiskulle emäntineen ja isäntineen:)

    VastaaPoista
  4. Valokki, olisiko lämmin alkutalvi pitänyt linnut lentelemässä metsiköissä, jospa ruokaa on riittänyt siellä. Tuisku on ihana ja välillä villi villapaidan järsijä.

    Kiki, vapaapäivinäni mutustelen aamupalani katsellen ikkunasta tuota vilinää, välillä käyn kurkkaamassa kun muutenkin keittiössä touhuan.

    Mustaleski, hienoa jos tulee kiva olo. Poikani on myös allerginen kissalle, joten Tuisku muutti osaksi perhettämme vasta pojan muutettua omilleen. Nykyään kotona piipahtaessaan poika jo sanoo ettei Tuisku aiheuta enää juuri nuhaa, mutta muut harvemmin tavattavat kissat taas voi sen tehdä. Olisko sellainen luonnomukainen Tuisku-siedätyshoito tässä tapahtunut. Kiitos ja mukavaa vuotta sinullekkin :)

    VastaaPoista