perjantai 11. maaliskuuta 2011

Metsässä

Kävelin metsään tuttua polkuani, kuuntelin sen ääniä ja katselin sen kauniita puita. Tapiolla näytti olleen jo kiireitä, viilettäessään metsän halki oli jäänyt parrastaan oksiin kiinni.Pieniä tupsuja parrasta oli siinä setviessä lennellyt hangellekkin.


Taivas oli sininen, auringon säteet kutittivat silmiä ja nenää. Kevät on jo ilmassa, voin tuntea sen. Talvi taistelee vielä otteestaan, mutta sen on lopulta kuitenkin annettava periksi auringon lämmölle.


Vaikka lunta sataakin nyt lisää, ei lannistuta nautitaan niistä hetkistä kun aurinko paistaa! Kun se ei paista tehdään jotain mukavaa tai vain ollaan ja kuunnellaan hiljaisuutta.


Lämpimin rutistuksin -Valoru-


4 kommenttia:

 1. Kiitos keijuviestistä, ihanan keväinen kuva, aurinkoinen. Nyt kyllä tuntuu niin talviselta, lunta tippuu pikkuhiljaa ja on taas pakkasen puolella. Kevät hiipii kuitenkin pikkuisin askelin, vaikka ei aina siltä tunnu, päiväkin on pidentynyt mukavasti.
  Hauskaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Valoru, ihanasta lämminhenkisestä postauksesta!

  VastaaPoista
 3. Tapio parkaa siltä varisee partaa samaan tahtiin kuin minulta hiuksia. Oi ihanat kuusenkeijut, onneksi ne kertoivat, että olen turvassa kun pelottaa vähän se ensi viikko ja uusi lääke :(. Lämmin halaus sinulle myös :) Ihana ilopostaus tämä:)

  VastaaPoista
 4. Manteli, kiitos jokainen pieni auringonpilkahdus on ilo pitkän talven jälkeen.

  Kiki, kiitos kommentistasi :)

  Valokki, Tapio lienee viilettänyt kartoittamassa mikä on lumi ja jäätilanne, joko kevätkeijut voi herättää ja lähettää kevääntekotöihin. Lähetän täältä voimia, kyllä kaikki menee hyvin usko vain, halitus<3

  VastaaPoista