lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kevättä kohti

Päivät kulkevat kevääseen, lumi alkaa vihdoin antaa periksi. Vesi lorisee täyttäen ojat ja pellot. Vähä vähältä ajan ratas kääntyy ja kohmeiset mättäät ja niityt pääsevät kahleistaan. Neitoperhonen oli jo innoissaan lähtenyt liihottelemaan mutta oli vielä niin kylmä että hyytyi lumelle. Nostin hänet sieltä lämpimämpään ja toivoin ettei nälkäisenä lentelevät linnut huomaisi neitokaista seinustalta.


Olin koko päivän onnellinen, kun kuulin eräänä aamuna kurkien vihdoin laulavan, aina se saa tipan linssiin.
 Takkini on vieläkin jokseenkin tyhjä, odotan toiveikkaana josko se siitä alkaisi täyttyä. Olen väsynyt väsymykseen :) Pian on onneksi pieni loman tynkänen, jota pääsiäinen mukavasti jatkaa, se tosiaan tulee nyt sopivaan rakoon.


Yritän saada muutamia siemeniä purkkiin kasvamaan, olen ehkä hieman myöhässä mutta toivotaan että kerkiävät kasvaa riittävästi - kevätkin on vähän myöhässä joten...ehkäpä..

Lempeitä päiviä!
-Valoru-

4 kommenttia:

  1. Kaunista olet löytänyt ulkoilu retkiltäsi ja ympäriltäsi. Herkulliset kollaasit niistä koonnut. Voi neitoperhos raukkaa, kuinkahan sen kävi?
    Toivotaan, että takki alkaa täyttyä sinulla. Väsymys ja paha olo huuhtoutuvat sulaviin kevätpuroihin, lentävät raikkaisiin tuuliin. Hukkuvat linnunlaulujen sointujen sekaan :) Voima bamaus bäng!
    täältä sisko lähettää :)

    VastaaPoista
  2. Ihana perhonen! En ole vielä yhtään nähnyt. Mutta tämä valo, joka tänä aamuna täytti maailman ja ikkunan avattua ulkoa tuleva plusasteinen raikas ilma. Fantastinen aamu!

    VastaaPoista
  3. Ihanat ja aurinkoa täynnä olevat kollaasit, niitä oli nautinto katsella. Kyllä neitoperhonen varmaan selviää, ryömii johonkin lämpimään koloon yöksi.
    Keväthaleja sinulle:)

    VastaaPoista
  4. Valokki, kiitos voimabamauksesta, taisi osua otsikkoon kun tuntuu heti paremmalle.

    Kiki, tuon neitokaisen oli mieheni nähnyt jo aiemmin ja menin sitä sitten loikkien katsomaan ja onneksi näinkin. Nokkosperhosen näin myöskin autotallin seinustalla samalla kerralla.

    Manteli,kiitos haleista :) Toivon kovasti että perhonen selvisi, raukka yritti siipiään vimputtaa, niin että kuului valtaisa viuh, suih !

    VastaaPoista