sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vaali rakkautesi valoa

Vaali valosi pientä liekkiä, suojele sitä syksyn tuulilta. Talven pimeys ja kylmyys saapuvat pian. Valosi luo lähelleen lämpöä, hellyyttä ja sulkee syliinsä surullisen.




- Valoru -

(Kuvissa patsastelen minä,tylsää en taaskaan saanut muita suostumaan :) ja ne otin minä,,ajastimella,asun tein minä,paitsi komea pirtanauha-vyö on ostettu käsityömarkkinoilta - virolaista tekoa ja viitta on kaupan torkkupeitto, johon Tuisku-kissu jyrsi pari reikää, jotka paikkasin villalangalla ommellen.)


3 kommenttia:

  1. Hieno asu ja hieno tunnelma kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiki, niinkuin jo varmaan kaikki on huomannut en aio lopettaa pukuleikkejäni ikänänsä! Se on vain niin hauskaa. Puku on varsin yksinkertainen ja olen tehnyt tuommoisia alusmekkoja muutamia, samoin "essuja"(lakana kankaasta,on edullista ja väreissä löytyy). Pukuja voi sitten yhdistellä eri tavoin ja höystää asusteilla (näissä kuvissa tuon lehtiseppeleen väsäsin ulkoa keräämistäni lehdistä ja heinistä). Vielä kun saisin houkuteltua vaikka mieheni tai tyttäreni malliksi,,oijoi miten kivoja satuja ja tarinoita voisi kuviin keksiä :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kaunis lavastus onkaan kuvissasi. Kyllä leikkimieltä tarvitaan, Suomessa vallankin. Suomalaiset tahtoo olla niin totista porukkaa ja yli kaiken pelätään, ettei vaan oltaisi naurettavia. Minnoon kuitenkin päättänyt olla hassu koko ikäni ja se siitä. Luulis että tyttäresi olisi leikkimielinen hänkin. Huumorintajua hänellä ainakin on.

    VastaaPoista